Mekkora törést okozhat egy másfél éves babánál, ha az apukáját mostantól csak kéthetente látja egy-két napra?
Eddig minden nap együtt ébredtünk, napközben is néha hazaszaladt a munkából, késő délután már rendszerint itthon volt, az esti fürdetésben és altatásban pedig mindig részt vett.
Két hét múlva viszont új munkahelyre megy dolgozni, ami sajnos azzal jár, hogy eleinte nem fog tudni hazajönni a távolság miatt, csupán két hetente. Nagyon félek, hogy mit fog ez kiváltani a kicsinél, hiszen imádja az apját, de sajnos az anyagiak miatt nem volt kérdéses, hogy elvállalja-e ezt a munkát. Nekem is nehéz lesz nélküle, de én nyilván megértem, hogy miért van ez így, viszont egy ekkora gyerek mit fog föl belőle? Lehet ennek később káros hatása? Elképzelhető, hogy ez egy évig is így fog menni, lesz időszak, amikor többet lehet itthon, de lesz, amikor csak így, két hetente hétvégén.
Valószínűleg távolságtartó lesz az apukával, amíg meg nem szokja ezt a helyzetet. A lányom most lesz másfél, apuka lassan 2 hónapja nem velünk lakik. Mostanában már örül, ha jön, de előtte sajnos sokszor oda sem ment hozzá, ha felvette az apja, akkor sírt is. Szóval idő kell neki, amíg megszokja.
A barátnőm kislánya viszont nem szokta meg. Apuka fél évig dolgozott kint, 2 hetente jött haza. Már egy éve itthon van, de a kislány a mai napig távolságtartó, olyan, mintha haragudna az apjára. Nem etetheti, nem fektetheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!