Esküvő után mennyi idővel vállaltatok gyereket?
2016 júniusában született a fiunk;
2020 áprilisában házasodtunk;
És 2020 júniusában született a lányunk. A fiunk hozta oda a gyűrűket. 😀❤️
[Ironikus, hogy a lányomnak sikerült elírni a vezetéknevét, annak ellenére, hogy akkor már házasok voltunk, és annak rendje és módja szerint vittem is a kórházba az ezt igazoló kivonatot, el is kérték. Vagyis érdekes módon a kórházi kis gurulós ágya papírján és a születési anyakönyvi kivonatán is jó vezetéknév (a férjemé) szerepelt, de mégis minden más okmányára (TAJ, adókártya, lakcímkártya) rossz került (az én vezetéknevem). Úgyhogy szülés után azzal kezdtem, hogy futottam a köröket, hogy ezek legyenek átírva. Meglepő módon a fiamnál sikerült jól írni, pedig akkor még nem szerepelt a nevemben a férjem vezetékneve, csak apasági nyilatkozatunk volt 😃]
2,5 év
Alapból nem akartunk rögtön, mert esküvő után 2 hónappal vettünk egy felújitandó házat, arra ráment 1,5 évünk, utána meg 1 év pihi 😛
4,5 év
9 éve voltunk pár akkor.
5. Hónapban voltam az esküvőnkön, előbb macerás lett volna akkor, töltöttem a 18at.
Tervezett baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!