Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállaltatok gyereket?...

Miért vállaltatok gyereket? Milyen érvek szólnak a gyerekvállalás mellett?

Figyelt kérdés

2020. szept. 23. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Akartuk. Semmilyen racionális érvünk nem volt rá.
2020. szept. 23. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Vágytunk rá. Más érv nem kellett.
2020. szept. 23. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Mert akartunk. Nem hiszem, hogy az emberek általában racionális alapon vállalnak gyereket. Az már sokkal inkább szokott racionális alapon nyugodni, hogy miért NEM akarnak.
2020. szept. 23. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Mert másnak is van..
2020. szept. 23. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Nem kell érvelni, akartuk, vágytunk rá és kész. Nagy családot szeretnénk, szóval észérvek ide vagy oda, igenis lesz még gyerek :D

Egyébként én pontosan ugyanígy, érvek nélkül is elfogadom, ha valaki azt mondja, nem szeretne gyereket mert "csak", mert simán csak nem vágyik rá. Tőle sem kérek érveket, és én sem tudnék felsorakoztatni egyet sem ezen kívül.

2020. szept. 23. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Én a férjem miatt, egyébként nem vágytam rá. A gyerekemet nem bántam meg, sztem nem is lehet, de a férjemet igen. Ilyen szinten nem lehet erőszakot tenni egy nőn. Igen, én mentem bele, sok mindenre képes az a fránya szerelem, de igazából szart se ér, ha semmibe veszi az érzéseidet. Így utólag okosabb az ember. A kisfiam miatt vagyok aki vagyok, a szerelem ami régen a legfontosabb volt mára már nincs is igazán. Soha ne adja fel senki önmagát senki miatt! Bocsánat ezt ki kellett h írjam magamból.
2020. szept. 23. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Akartuk. Aztán a párom mégsem...de már késő volt. És én nem őt választottam hanem a babát.És hogy megbántam e ,hogy egyedül vállaltam!? Életem legjobb döntése volt
2020. szept. 23. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Ffiak olyan konnyelmuek, akart aztan megse! De Te jok jartam, lett egy babad:)
2020. szept. 24. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:
*jàrtàl
2020. szept. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!