Mit tennél a helyemben? Az exférjem nem viszi túlzásba a gyerekekkel való törődést (többi lent)
Próbálom röviden... A gyerekeim apja elköltözött a szeretőjéhez, ennek már egy éve. Azóta egyre kevesebbet foglalkozik a gyerekekkel, mostanra jutottunk el odáig, hogy hetek óta nem vitte el őket láthatásra. Kiderült, hogy ezen a hétvégén sem viszi el őket, pedig elméletileg ez lenne az apás hétvége. (a múlt hétvégén azért nem vitte őket, merthogy az nem volt apás hétvége... logikus...). Egyébként bármikor láthatná őket, ha akarná. Ahogy ritkul a láthatások száma, a gyerekek kezdik elengedni ezt a egészet, már nem is várják az apjukat, hogy jöjjön.
Én is elengedném, de aggódom, mert sajnos nem vagyok teljesen egészséges. Ha történik velem valami, és az apjukhoz kerülnek, duplán meg fogja őket viselni, mert lassan mintha idegen lenne számukra a saját apukájuk...
Nekem nincs olyan rokonom, akihez kerülhetnének adott esetben.
Ti mit tennétek a helyemben?
Esetleg egy új pár neked? Tudom nem egyszerű, de neked is segítség lenne ha elfogadja a gyerekeket is.
Kényszeríteni nem tudod az apát hogy szeresse őket. Ha el is vinné őket muszájból akkor se jó a hozzáállása.
Semmi képp ne alapozz az ex férjedre!
Ezek a rutkuló találkák csak ritkábbak lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!