Aki volt már kisebb gyerekkel/gyerekekkel Disneylandben, mi a véleményetek, hány nap elég oda?
Figyelt kérdés
Úgy szeretnénk foglalni, hogy a közeli Disney Hotelben szállnánk meg.
Ott 4 éjszaka a maximum, ahogy láttam a foglalásnál.
5 nap szerintem sok még gyerekkel is sok Disneylandre, nem?
1 napot kevésnek érzek, meg nem is végigrohanni szeretnénk az egészen.
6 éves gyerekkel mennénk.
Ti ezt összekötnétek egy párizsi városnézéssel?
40km-re van a helytől, én rajongok a városért, a hangulatáért, de nem tudom, hogy egy 6 évesnek mennyire lenne élményekben gazdag pár aktívabb, városnézős nap? Egyéni szervezéssel mennénk, tehát nem egy csoport után ballagnánk.
2022. febr. 22. 15:58
1/10 anonim válasza:
Disney land 2-3 nap, várost nézni semmiképp 6 évessel mert halálra unja magát!
2/10 anonim válasza:
1. vagyok
Miért pontozol le ha igazam van abban hogy a gyereket nem érdekli még Párizs csak a Disney land?
Egyébként kérdezd meg a 6 évest hogy szereti e a város nézést!
Max 13 éves kortól érdekli őket!
3/10 anonim válasza:
Épelméjű gyerek szereti, és nem csak 13 éves kortól.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktam pontozni, de köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2022. febr. 22. 16:54
5/10 anonim válasza:
Nem volt ez már egyszer? Nagyon ismerős...
6/10 A kérdező kommentje:
Első nagyobb utazásunk lenne, szóval nem tudom, mi lenne ismerős neked ebben.
2022. febr. 22. 17:06
7/10 anonim válasza:
Már volt egy nagyon hasonló kérdés, azért ismerős
8/10 anonim válasza:
Mi 2 napot voltunk felnőtt fejjel Disneylandben, talán még egy harmadik elfért volna. Várost nézni lehet 6 évessel is, csak okosan kell tervezni, legyen benne neki való látnivaló, játszótéri szünet, és ne órákig csendben lévős templomokba próbáljátok bevinni. Városnézés helyett hívd úgy, hogy csavargunk egyet Párizsban, jobban fedi a valóságot. :D
9/10 anonim válasza:
Ja, és még egy dolog. ELŐBB a csavargás, és a végén Disneyland, különben a fennmaradó napokban a nyígást fogod hallgatni, hogy menjünk vissza, mert ott jobb volt. :)))))
10/10 anonim válasza:
Lehet elég lesz 4 nap is párizsi nezelodesel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!