Úgy érzem túl sok felelősség hárul rám, a férjem sok mindent rámhagy, kezdek kiborulni, volt már val.aki így? Sikerült változtatni? Hogy vagytok most?
Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 10:37
2/6 anonim válasza:
Beszélgess erről a férjeddel. Szerintem ez segít ebben a helyzetben a legtöbbet.
3/6 anonim válasza:
Èn sokszor elmondtam neki, hogy èrzek, illetve hogy konkrètan miben vegye ki jobban a rèszèt. Ha vannak konkrèt feladatok, amiket kijelöltök könnyebb neki is teljesìteni, neked meg "betartatni".
Nàlunk pl. a lànyom csak engem akart, ìgy a hàzimunkàban kellett többet àtvàllalnia. De ehez kell egy fèrj, aki megèrti ezt.
4/6 anonim válasza:
Dugj egy jót valakivel,aki tetszik:)
5/6 anonim válasza:
Mert a dugás mindent megold… 🤦♀️ Bizonyos szint alatt biztosan.
6/6 anonim válasza:
Hát most lehülyézted a sok félredugó nőt,(mert sok van),de azért az se mindegy,hogy kivel,hogyan,előtte-utána mi történik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!