Milyen különleges, eddig sosem hallott nevek vannak a gyereked környezetében? (Lehetnek vicces, fura nevek is)
Nem tudom te hol élsz, hogy ennyi nevet fel tudtál sorolni és most a magyarországi nevekre gondolok. Én is külföldön élek, nyilván ott mégbtöbb név van, ami egy magyarnak furán hangzana.
A Shiloh Jolie-n na azon kikészültem😅
A magyar nevek közül pedig kétlem, hogy mindet lehetne adni. Szixtin? Az komoly. Akkor nemsokára Ilevön meg Tventinájn is lesz?
Amúgy hivatalos kórházi dokumentációból írtam össze, nem én találtam ki őket. Az anyakönyves a szülés utáni 2.napon megy az anyákhoz elintézni a hivatalos papírokat. Azt tudom hogy a Klárk helyett mást kellett választani végül, de a többit lehetett anyakönyveztetni. És kisebbségiként azt adsz kb amit akarsz, csak végig kell járni a hivatalos utat hozzá, de sokan ezt nem is tudják. Így tudta egy apa Fradikának nevezni a lányát.
És így adta Vajna Tímea húga a fiának a Noah nevet, habár hivatalosan ez sem anyakönyvezhető.
Nem gyerek: Alpár, Manó, Tihamér, Stella
Gyerek: Zselyke, Áporka, Szebasztián, Jázmina, Mirabella, Flórika, Ciprián,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!