Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen különleges, eddig...

Milyen különleges, eddig sosem hallott nevek vannak a gyereked környezetében? (Lehetnek vicces, fura nevek is)

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 17:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
79%
*vallod magad
2022. febr. 24. 07:50
 32/39 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom te hol élsz, hogy ennyi nevet fel tudtál sorolni és most a magyarországi nevekre gondolok. Én is külföldön élek, nyilván ott mégbtöbb név van, ami egy magyarnak furán hangzana.

A Shiloh Jolie-n na azon kikészültem😅

A magyar nevek közül pedig kétlem, hogy mindet lehetne adni. Szixtin? Az komoly. Akkor nemsokára Ilevön meg Tventinájn is lesz?

2022. febr. 24. 11:37
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
2022. febr. 24. 14:53
 34/39 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy hivatalos kórházi dokumentációból írtam össze, nem én találtam ki őket. Az anyakönyves a szülés utáni 2.napon megy az anyákhoz elintézni a hivatalos papírokat. Azt tudom hogy a Klárk helyett mást kellett választani végül, de a többit lehetett anyakönyveztetni. És kisebbségiként azt adsz kb amit akarsz, csak végig kell járni a hivatalos utat hozzá, de sokan ezt nem is tudják. Így tudta egy apa Fradikának nevezni a lányát.

[link]

És így adta Vajna Tímea húga a fiának a Noah nevet, habár hivatalosan ez sem anyakönyvezhető.

[link]

2022. febr. 24. 15:01
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Vajna Tímea huga azert adhatta a Noah nevet, mert vannak német vagy szlovák(nem tudom) vagy valamilyen külföldi felmenőik. Ha bárki tud felmutatni ilyen dokumemtumot, hogy neki innen meg onnan származott a nagyanyja, akkor lehet külföldi nevet adni.
2022. febr. 24. 23:32
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Ja oké,most látom, hogy ezt linkelted be, bocsi.
2022. febr. 24. 23:33
 37/39 anonim válasza:
100%
Csobán, Ámon, Borka, Ágoston
2022. márc. 13. 20:33
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Száva, Farkas, Cseke
2022. márc. 17. 18:40
 39/39 anonim ***** válasza:

Nem gyerek: Alpár, Manó, Tihamér, Stella

Gyerek: Zselyke, Áporka, Szebasztián, Jázmina, Mirabella, Flórika, Ciprián,

2022. júl. 5. 07:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!