Milyen különleges, eddig sosem hallott nevek vannak a gyereked környezetében? (Lehetnek vicces, fura nevek is)
Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 17:45
11/39 anonim válasza:
Engem is Xéniának hívnak. :)
Körülöttünk:
Nátán
Járed
Jonatán
Norman
Arlen
Izidor
Donát
Níla
12/39 anonim válasza:
Az egyik ismerősömet Skoda Mercédesznek hívják (Skoda a vezetéknév, Mercedes a keresztnév), de volt egy Fekete Mercedes ismerősöm is
14/39 anonim válasza:
Két kislányom Adelin és Zília, ezek sem hétköznapi nevek.
Lány nevek:
Leona
Délia
Kozett
Polli
Héda
Helka
Kleopátra
Fiú nevek:
Zéta
Zerind
Joel
Noé
Vinetu
Ezek nagy része oviban hallott, de van néhány, amit utcán hallottam idegenektől, szóval nem biztos, hogy mindet jól értettem.
15/39 anonim válasza:
A bölcsinkben az egyik kislányt Boninak hívják, még nem hallottam sose.
16/39 anonim válasza:
Nem akartam senkit megbántani a Xéniával, csak nekem az különleges.
Amúgy meg eszembe jutott a Keve, Batu, Nóna, Gyémánt, Ciprián.
17/39 anonim válasza:
Nem furcsa, csak még előtte nemigen hallottam: Flórián
20/39 anonim válasza:
Kaplony. Az egyik kisfiút hívják így az oviban. Amikor először hallottam a nevét, kétszer kellett visszakérdeznem. Először azt hittem nem értettem rendesen, másodszor meg inkább meghökkenésemben ismételten vissza. 😄 Kapi, meg Kapli a beceneve. Hát, nem tudom. De vannak rosszabb nevek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!