A párom elhagyott egy másikért, elvitte a gyerekeinket, akiket én neveltem és úgy tesz, mintha nem én lennék az anyjuk. Mit tegyek, bele fogok őrülni?
Huu, hogy mennyi gonosz es buta ember van itt! Tudtok ti egyaltalan kerdest ertelmezni?!
Nem azt kerte, hogy a gyerekeket hagyja ott neki, hanem, hogy a kapcsolatot szeretne tartani veluk! Eleg koszivunek kellene lennie ahhoz, hogy szinte szuletesuktol kezdve o latta el az Anya szerepet, erre most tegyen ugy mintha mi sem tortent volna!
Kerdezo, szerintem kerj tanacsot: ugyved, gyamugy.
Elotte azert meg beszelj az exeddel, hogy legalabb a gyerekekre legyen tekintettel, biztos te is hianyzol nekik.
Az itt felgyulemlett 0 erzelmi intelligenciaval rendelkezo valaszolokkal nem kell foglalkozni!
12. Egy kommentelő írta ezt, nem kell a mű megsértődés, hogy te legyél a jó fej válaszadó.
11. Persze értem, de ha meg is ítéli a bíróság (amit kétlek) szerinted a kérdező arra vágyna, hogy 2-3 havonta lássa őket a gyámügyön fél órára?
13. Gyanús..
Nem egy valaki irta ezt.
A havi, kethavi is jobb mint a semmi!
Valoszinuleg nincs gyereked. Csak okoskodni jarsz ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!