A párom elhagyott egy másikért, elvitte a gyerekeinket, akiket én neveltem és úgy tesz, mintha nem én lennék az anyjuk. Mit tegyek, bele fogok őrülni?
Nem én vagyok az anyjuk? Tényleg? Amikor nekem mondják, hogy anya? Amikor én töröltem a kakis feneküket? Amikor keltem hozzájuk, amikor ápoltam őket, stb. akkor az semmi? Ha nem én vagyok az anyjuk, akkor ki?
Önző majom vagy te és az a megkeseredett anyád, aki ilyenre nevelt!
Ki mondta, hogy nálam kellett volna hagynia őket, ami teljesen rendben lenne, mert én vagyok az anyjuk, de oké. Vigye el őket. De ez, hogy nem enged velük találkozni, minden kapcsolatot próbál elvágni, ez nonszensz.
De én vagyok az önző majom, nem az, aki szétválasztja a testvéreket, ellehetetleníti a kapcsolattartást, és sz.rik a kisebbik lányára.
4:179. § [Kapcsolattartásra jogosult más hozzátartozók]
"(3) A kapcsolattartásra – ha a gyermek hosszabb időn keresztül a háztartásában nevelkedett – kérelmére feljogosítható a volt mostohaszülő, nevelőszülő, gyám és az is, akinek a gyermekre vonatkozó apasági vélelmét a bíróság megdöntötte."
10!
Nem kell osszehazasodva lenni hozzá. Bakker közös gyerekük is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!