Egy hírességnek vagy egy híresség gyerekeinek nincsenek személyiségi jogaik?
Ugye ha lefotózol egy embert, és azt felhasználod a másik fél beleegyezése nélkül, akkor az bűncselekménynek számít.
De egy hírességet fotózni, videózni nem számít annak? Vagy a gyerekeit?
Nem egy és nem két videó van, ahol a hírességek gyerekei mondják a paparazziknak, hogy "No pictures!", és akkor a pofájukba röhögnek, és fotózzák meg videózzák őket továbbra is. Reign Disick is mondta a kamerába, hogy "I hate paparazzi! I hate paparazzi!", és mentek utánuk ugyanúgy.
Nekik nincsenek személyiségi jogaik?
Vannak akikben van annyi gerinc, hogy úgy rakják ki a képeket, hogy a gyerekek arcát eltakarják.
Amúgy szerintem sokkal komolyabban kéne venni ezt a dolgot. Ok, vannak celebek akik imádják mutogatni magukat akkor is amikor nem dolgoznak, kirakatba rakják a családjukat, de szerintem lehetőséget kéne adni arra, hogy egy hírességnek is legyen magánélete. Egy színész(most nem ugrik be a neve, egy amcsi pasi) feltöltött róla videót, hogy minden vasárnap legalább egy tucat fotós áll a zebránál és várja, hogy a templomba menjen a gyerekeivel. Ez már nagyon beteges. Tudom, hogy a hírnévnek ára van, de kéne húzni egy határt
Igen. Heidi Klum se mutogatta a gyerkeit, mégis állandóan fotózták őket.
Ha megjelenik róluk valami, azért ők pénzt kapnak.
Mindig is érdekelt, hogy a paparazzik honnan tudják ki hol nyaral vagy bulizik stb. Olvastam több cikkben is, hogy ők maguk mondják meg és hívnak fotósokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!