Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az egyik legjobb barátnőm...

Az egyik legjobb barátnőm kisbabát vár. Mivel nekem teljesen szürkezóna a babavárás megfelelő lehet egy ajándékutalvány? Túl személytelen?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőm babát vár. Mivel én még végzős egyetemista vagyok és eddigi életem során ő az első várandós barátnőm, arra gondoltam, hogy a látogatás alkalmával meglepném egy 10ezer Ft-os Brendon utalvánnyal és egy üveg kovászos uborkával (ez a poén része, mióta babát vár, folyamatosan uborkát és savanyú káposztát eszik).

Mivel nagy a távolság kettőnk közt, ezért ez lenne az utolsó találkozónk a szülése előtt (természetesen veszek ki egy apartmant, gyors covid tesztet is mindenképp csinálok, mert egy másik barátnőm pont a COVID miatt vetélt el), így fontos számomra, hogy hasznos és megfelelő ajándékkal készüljek.

Az utalvány megfelelő lehet? Nem túl személytelen? Örülnétek neki? Ebből végülis azt vesz(nek), amit szeretnének vagy kipótolhatják ezzel az összeggel, haszontalan/5+1. ajándékot nem szeretnék venni.

2022. febr. 13. 09:34
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
21%
Hát a Brendon nekem is drága. Ruha nagyon durván, de a többi is. Mi csak nézelődni jártunk oda, élőben megnézni a babakocsit, gyerekülést, stb. Aztán megvettük máshol.
2022. febr. 13. 19:50
 42/43 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan 41es 😂
2022. febr. 13. 19:52
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
10-es válaszoló vagyok. Én kaptam DM utalványt, de random dolgokat vettem, ami épp kellett, nem egy ruhát, játékot, vagy hasonlót. Ha szeretnéd, hogy emlékezetesebbre költse, akkor jobb a Brendon. Mi az Elefániban vásároltunk sok mindent (textil pelenkák, nadrágok, body-k, sapkák, cumik, cumisüvegek, rácsvédő, vízhatlan lepedő, stb.), nem tudom, van-e utalványuk. A Babaszafari még, ami nagyobb. De a Tesco-ban is rengeteg aranyos, és jó minőségű ruha kapható, és rengeteg játék is.
2022. febr. 13. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!