Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az egyik legjobb barátnőm...

Az egyik legjobb barátnőm kisbabát vár. Mivel nekem teljesen szürkezóna a babavárás megfelelő lehet egy ajándékutalvány? Túl személytelen?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőm babát vár. Mivel én még végzős egyetemista vagyok és eddigi életem során ő az első várandós barátnőm, arra gondoltam, hogy a látogatás alkalmával meglepném egy 10ezer Ft-os Brendon utalvánnyal és egy üveg kovászos uborkával (ez a poén része, mióta babát vár, folyamatosan uborkát és savanyú káposztát eszik).

Mivel nagy a távolság kettőnk közt, ezért ez lenne az utolsó találkozónk a szülése előtt (természetesen veszek ki egy apartmant, gyors covid tesztet is mindenképp csinálok, mert egy másik barátnőm pont a COVID miatt vetélt el), így fontos számomra, hogy hasznos és megfelelő ajándékkal készüljek.

Az utalvány megfelelő lehet? Nem túl személytelen? Örülnétek neki? Ebből végülis azt vesz(nek), amit szeretnének vagy kipótolhatják ezzel az összeggel, haszontalan/5+1. ajándékot nem szeretnék venni.

2022. febr. 13. 09:34
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért nem pénzt adsz?
2022. febr. 13. 10:32
 22/43 anonim ***** válasza:
43%
Én leszek a kakukktojás, de részemről sokkal jobban örültem mindig is a 80. ruhának is, mint bármilyen utalványnak, mert nem hasznot akarok húzni a barátaimból, hanem örülök, hogy foglalkozott velünk, kiválasztotta azt a body-t, takarót, zoknit, bármit. Pelenkacsere közben sosem jutott eszembe, hogy hurrá, most a barátnőm dm-es utalványából vett pelust fosta tele a gyerekem. 😄 De azok az ajándék rucik minden esetben mosolyt csaltak és csalnak az arcomra, a mai napig (6, 5, 3 és 2 évesek) imádom, ha ruhát kapnak a gyerekek.
2022. febr. 13. 10:33
 23/43 anonim ***** válasza:
71%

23!

Tökéletesen egyet értünk 🤗

2022. febr. 13. 10:35
 24/43 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az utalvány volt a legjobb ajándék!

Ruhában, cumisüvegben úgyse találja el az ember, hogy milyet akar a másik.

2022. febr. 13. 10:39
 25/43 anonim ***** válasza:
80%

Én is utalványpárti vagyok.

mostoha húgom meg a nevelőanyám karácsonyra pl összevásároltak kb 10 dolgot 5000Ft értékben amit az életben nem fogok/fogunk használni (legsilányabb cumisüveg, extrém noname kínai rágóka stb), nem is tudom már hová raktam őket. Egy 5000 Ft-os dm utalvány sokkal jobb lett volna.

2022. febr. 13. 11:37
 26/43 Derjaderja ***** válasza:
13%

Én is olyan típus vagyok, aki örül a tárgyaknak. De az utalványt is értékelem, bár a Brendonnál kérdés, hogy van-e a közelben. Tőlünk csak autóval lehet eljutni, ráadásul sztrádárol (tudtommal), én biztos nem vállalnam be várandósan vagy kisbabával feslegesen, csak mert épp oda van utalvány. Terhesen annyi dolga van az embernek, amíg dolgozik, este már nagyon fáradt lehet, utána meg általában már otthon keszülődik. Babával még több a feladat és nehéz az autózas.

A DM tökjó, esetleg a C%A ha tudod hogy vásárol ott.

Még van Régio játékbolt az sok helyütt van

Bababoltok az Elefáni, Babaszafari (utóbbiban nem voltam soha), de ugyanez, hogy pár van Budapesten is és lehet h messze van.

2022. febr. 13. 11:38
 27/43 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem tökéletes az utalvány, és teljesen jó a Btendonos, ha esetleg nem is onnan szokott vásárolni, mert drága, akkor max vesz onnan valamit, ami plusz, ami kicsit "luxus", vegulis az ajándék lényege pont ez, nem?

Ha személyesebbé akarod tenni, max vegyél mellé egy body-t, valami aranyosat, mi tetszene a barátnődnek, és akkor adtál olyat is, amit te választottál személy szerint, ami kézzel fogható, de adtál olyat is, amiből azt vesz, amit ő szeretne.

2022. febr. 13. 11:50
 28/43 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom a covidos dolog azért lett leírva h a vasárnapi kötekedők ne szóljanak be h járvány idején ne menjen (miatta halnak majd meg stb).

Brilliáns hogy így is sikerült azért beleállni a kérdezőbe

2022. febr. 13. 11:54
 29/43 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a Brendont feeljtsd el, minden 2x annyi mint máshol, én a Babasafarit javaslom, én is ott vásárolok pár dolgot, fele annyiba kerül mint a brendon, ez sem olcsó de mégis több minden kijon 10.000 forintbol.
2022. febr. 13. 11:56
 30/43 anonim ***** válasza:
36%
30, aham és hol van babasafari? Négy városban. Köszi.
2022. febr. 13. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!