Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az egyik legjobb barátnőm...

Az egyik legjobb barátnőm kisbabát vár. Mivel nekem teljesen szürkezóna a babavárás megfelelő lehet egy ajándékutalvány? Túl személytelen?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőm babát vár. Mivel én még végzős egyetemista vagyok és eddigi életem során ő az első várandós barátnőm, arra gondoltam, hogy a látogatás alkalmával meglepném egy 10ezer Ft-os Brendon utalvánnyal és egy üveg kovászos uborkával (ez a poén része, mióta babát vár, folyamatosan uborkát és savanyú káposztát eszik).

Mivel nagy a távolság kettőnk közt, ezért ez lenne az utolsó találkozónk a szülése előtt (természetesen veszek ki egy apartmant, gyors covid tesztet is mindenképp csinálok, mert egy másik barátnőm pont a COVID miatt vetélt el), így fontos számomra, hogy hasznos és megfelelő ajándékkal készüljek.

Az utalvány megfelelő lehet? Nem túl személytelen? Örülnétek neki? Ebből végülis azt vesz(nek), amit szeretnének vagy kipótolhatják ezzel az összeggel, haszontalan/5+1. ajándékot nem szeretnék venni.

2022. febr. 13. 09:34
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
34%
Èn sem Brendon utalvànyt adnèk, mert abból 10 ezer nem sok. És nem biztos hogy ott szeretne venni valami dràgàt, amit ki kell pótolni. Persze, ha tudod, hogy ott vàsàrol akkor nem gond. Én pelenkàt, popsitörlőt, krèmet, fürdetőt, ilyesmit szoktam vinni, ami fogyó dolog, és biztosan elhasznàlja. Esetleg pelenka tortàt.
2022. febr. 13. 09:54
 12/43 anonim ***** válasza:
95%

Legjobb ajándék!

Brendon,Dm,Rossmann bármi jó.

13/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Esetleg ismertek a Brendon mellett más bababoltokat, ahol utalványt lehet venni? Vagy jöhetnek ötletek, hogy esetleg ki milyen utalványt kapott/vett. A DM-s ötletet is nagyon szépen köszönöm! :) (tényleg nagyon szürkezóna számomra, szóval köszönöm szépen!)

14/43 anonim ***** válasza:
95%
Én kaptam dm-eset és brendonosat is. A dm-es "hasznosabb", a brendonosnak viszont azért örültem, mert baromi szép cuccaik vannak, de magamtól sose vettem volna meg annyiért. De az utalvány mindenképp jó választás.
2022. febr. 13. 09:55
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
A kisebb bababoltok általában még drágábbak így én a brendon mellett maradnék már ha babavolt ,vagy tenyleg dm,rossmann
2022. febr. 13. 10:07
 16/43 anonim ***** válasza:
3%
Ha annyira jó barátnők vagytok, simán belefér, hogy egyszer együtt mentek vásárolni és ő választ valamit, te fizeted.
2022. febr. 13. 10:12
 17/43 anonim ***** válasza:
0%
Ő az első várandós barátnőd, akkor egy másik hogyan vetélt el a covid miatt? :D
2022. febr. 13. 10:13
 18/43 A kérdező kommentje:

17-esnek

Utólag mesélte el, hogy várandós volt és elvetélt a COVID miatt (COVID 3. hulláma idején történt).

2022. febr. 13. 10:19
 19/43 anonim ***** válasza:
95%
Nem mintha rád tartozna 17es....
2022. febr. 13. 10:20
 20/43 anonim ***** válasza:
15%

20, simán csak felesleges információ közlés volt. Ő valamiért lényegesnek tartotta, bár a kérdés lényegén nem változtat. Ettől még nem kamu kérdés.

Nekem az utalványnal csak a készpénz szemelytelenebb ajándék. Szerencsére sosem kaptam egyiket sem. A családom és a barátaim ismernek, mindig olyat ajándékoztak, aminek örültem. Ha annyira nem lenne ötlete senkinek sem, akkor nyilván megkerdeznék, ahogy én is meg szoktam kérdezni ilyen esetben.

2022. febr. 13. 10:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!