Az egyik legjobb barátnőm kisbabát vár. Mivel nekem teljesen szürkezóna a babavárás megfelelő lehet egy ajándékutalvány? Túl személytelen?
Az egyik legjobb barátnőm babát vár. Mivel én még végzős egyetemista vagyok és eddigi életem során ő az első várandós barátnőm, arra gondoltam, hogy a látogatás alkalmával meglepném egy 10ezer Ft-os Brendon utalvánnyal és egy üveg kovászos uborkával (ez a poén része, mióta babát vár, folyamatosan uborkát és savanyú káposztát eszik).
Mivel nagy a távolság kettőnk közt, ezért ez lenne az utolsó találkozónk a szülése előtt (természetesen veszek ki egy apartmant, gyors covid tesztet is mindenképp csinálok, mert egy másik barátnőm pont a COVID miatt vetélt el), így fontos számomra, hogy hasznos és megfelelő ajándékkal készüljek.
Az utalvány megfelelő lehet? Nem túl személytelen? Örülnétek neki? Ebből végülis azt vesz(nek), amit szeretnének vagy kipótolhatják ezzel az összeggel, haszontalan/5+1. ajándékot nem szeretnék venni.
Többet ér, mint a tizenötödik rugdalózó, amit hamarosan kinő!
.
Nem ismered/ismerheted a baba ruhatárát, ezért nem is tudhatod, mire van éppen szüksége.
Ajándékutalvánnyal viszont anyja tud szabadon dönteni.
A fentiekből következik, hogy a legtökéletesebb megoldást választanád az utalvánnyal.
Tökéletes! Én jobban örültem az utalványoknak, mint a 20ezredik ruhának stb.
Nekem a dm-es rossman-os volt a kedvencem. A barátnőm kikötötte h legalább 1 dolgot magamnak is vegyek ☺️
Mikor vásároltam lefotóztam h milyen szép fülbevalót "vett nekem"
Az utalvány a legjobb döntés, és mégis viszel mellé valami tárgyi ajándékot is.
Teljesen felesleges lelkiismereti kérdést csinálni ebből. Ilyenkor, ha csak 5-10 ember vesz mindenféle ajándékot, abban lesz legalább 3-4 rongyi, rágóka, csörgő, meg néhány ruha, ami nagyon cuki, de teljesen használhatatlan egy újszülöttön, csecsemőn. Lásd 0-3 hónaposra kardigán, megkötő nélküli sapkák - s bár lehet megkötőt varrni rá, nem tudsz mit kezdeni tíz 38-40 cm-es sapkával, mert max. 2-3 bőven elég, 2-3 takaró, amikor ti már megvettétek, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!