Árt neki az, ha tornán nagyon sír és én nem vigasztalhatom meg?
Figyelt kérdés
Hetente kell járnunk dévényre. Nagyon feszes az izomzata a fiamnak, ma voltunk először. Nem számítottam rá, hogy ennyire fog sírni, közben engem nézett, hogy segítsek rajta, én meg majdnem elkezdtem sírni. Nagyon nehéz volt. Ártok neki ezzel? Tudom, hogy szüksége van rá és ezzel segítek neki, de ahogyan nézett rám, hogy anya segíts, a szívem szakadt meg.2022. febr. 8. 12:40
1/19 A kérdező kommentje:
3 hónapos.
2022. febr. 8. 12:41
2/19 anonim válasza:
Rám is úgy nézett, legszívesebben megvertem volna a gyógytornászt. Pár alkalom után már nem ordított és elkezdett fejlődni. Érdemes járni.
3/19 anonim válasza:
Nézd én úgy állok hozzá, hogy nem hagyom sírni. De nem veszem ki a babakocsiból ha rájön a kiabálhatnék. Éneklek, dúdolok, beszélek hozzá. Nem fogok az autópályán megállna ha sír. Vannak élethelyzetek amikor muszáj, hogy sírni hagyjuk és bízom benne, hogy érzi, hogy nem szándékos. A gyógytorna pedig kell.
4/19 anonim válasza:
Ez nekem is folyamatosan eszembe jut. Mi is 3 hónapos korától járunk dévényre. Most 8 hónapos de még mindig pokolian üvölt. Bár gyanítom, hogy ez csak hiszti...
5/19 anonim válasza:
Most mi a lényeg? Hogy rendbe jöjjön, vagy hogy hisztizzen. Na ugye.
6/19 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj! Mindkét kisfiamat járattam;)
7/19 anonim válasza:
Fél évig jártunk,elején én is így voltam,aztán már tök jol eldumáltunk a dévényessel szegény fiam ordító feje fölött. Muszáj volt,kellett. Nem tudtam mit csinálni.
8/19 anonim válasza:
Azzal csak a gyógytornászt hátráltatnád, ha odamennél megvigasztalni.
9/19 anonim válasza:
Van màsfajta gyógytorna is. Èn biztos nem hagynàm üvölteni. Mindegyik szaki kizàrólag a sajàt mòdszerère esküszik, nem lehet mindegyiknek igaza ès nem mindenkinek valò egy bizonyos tornafajta. Èn keresnèk màsfajta kezelèst, amit jobban tűr a gyerek.
10/19 anonim válasza:
Mindegyiknél ordítani fog tök mindegy hova viszed
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!