Vigasztalhatatlan sírás?
Ha hasfájós akkor húzgálja a lábát, éles hangon sír (látni, hallani, hogy diszkomfort érzete van), általában evés után jön a sírás, hiszen az emésztőrendszere éretlen és nem tudja még feldolgozni a kaját.
Azt könnyen kiderítheted, hogy éhes e hiszen adsz még neki tápszert, ha elfogadja, akkor éhes ha nem akkor lehet hasfájós.
Hasfájásra millió módszer létezi. Tudom, hogy ez nem nyugtat meg de az idő a legjobb megoldás.
Lehet tejfehérje érzékeny, azt hiszem van erre másfajta tápszer, ezt nem tudom mert nekem anyatejes volt a babám.
Gyógyszerek közül BioGaia probiotikum, mindenféle tejfehérje lebontó enzimek, ezeket tudják a patikában, angol vizet nagyon dícsérik de csak külföldön kapható, Espumizan, Infacol stb.
Torna, masszázs, meggymagpárna, evés közbeni büfiztetés.
Esetleg HA reflux, csendes reflux van a dologban attól is sírhat.
Viszont ott a negyedik trimeszter is, olvass utána ha még nem hallottál róla, nagyon pici még, hozzá kell szoknia a külvilághoz, itt még minden új neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!