Szerintetek is testkèpzavarom van szülès után?
Figyelt kérdés
Anyòsom, anyum állandòan szekál. A fiam nemrèg múlt 1 èves. Igaz, nincs rajtam egy kg plussz sem, de èn akkor is ducinak látom magam (terhessèg előtt is tenni akartam már ezellen, hát láttam a hibáimat èn is fürdőruhában) 2 hete elkezdtem tornázni, kardiozni itthon ès kizártam a nasit, cukrot szinte nullára, egèszsègesen ètkezem, minimális pèkáruval. Fèrjem támogat, ő azt mondja ugyanolyan jò nő vagyok max a cicik nem olyan feszesek már, de nem zavarja, engem viszont az is zavar, nagyon, de kès alá azt hiszem emiatt nem feküdnèk, fèrjem sem akarná, de ami zavar, azon dolgozhatok. Vezetem a kalòriákat app-al. 50 kg szeretnèk lenni, most vagyok 54 ès 155 cm. Az egy dolog, hogy normal BMI, de plöttyedt vagyok, nem sportos, feszesìteni akarok, a karombòl, combombbòl, hasambòl lefaragni. Most komolyan velem van a baj? Konkrètan ma anyòsom leszidott, hogy lòg rajtam az M-es melegìtőm, mi bajom van nekem, ne fogyòzzak, gebe leszek. Anyum is állandòan kiakad, hogy nem kèrek sütit, nem kell fogyòznom stb. 30/N2022. febr. 7. 14:58
11/13 A kérdező kommentje:
Engem nem stresszel, imadom az egeszseges eteleket es a kisfiam miatt is rendszeresen van gyumolcs, zoldseg, bulgur, zab stb itthon, illetve 5x eszunk egyutt minden nap, ugyhogy megszoktam mar ezt. Nalam a nassolas volt a baj, foleg estenkent a sok chips, tokmag stb es az, hogy nem edzettem egy jo ideje, nincs kondim. Szeretni is tudom magam, de boldogabb leszek, ha elerem a celom. Koszonom, igyekezni fogok :)
2022. febr. 7. 18:20
12/13 anonim válasza:
Engem mindig azok csesztettek, akik elégedetlenek voltak a saját alakjukkal, fittségükkel. Nem értették meg, hogy jobb és könnyebb odafigyelni magadra, mikor csak 2 kg felesleg van rajtad, mint amikor már 12 kg.
13/13 A kérdező kommentje:
Ez teljesen igaz..
2022. febr. 7. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!