Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Heló, egy kis segítség kéne....

Heló, egy kis segítség kéne. Testképzavar es nem tudom mit tegyek!?

Figyelt kérdés
Tehát, én nem nagyon látom magam szépnek se okosnak igazából egy fekália vagyok a saját szememben. Persze van, amikor néha nem látom magam csúnyának, sőt elégedett vagyok magammal. Nem merek tükörbe nézni vagy ha mégis gyorsan elfordulok és motypgok valamit. De ez sem mindig pl van mikor ez terszik magamon ez meg nem vagy fordítva. Suliban.. hát vannak "legjobb barátnőim" meg barátaim. Nem vagyok velük boldog. Ha hazaérkezek az öcsém kezd el macerálni. Miután ugye sokadjára megjegyeztem hogy csúnya stb.. vagyok anya leült velem beszélgetni, de ettől még bűntudatom is lett mert azt monta szegényt kikészítem és higgyem már el hog nem vagyok csúnya. Ekkor inkább megnyugtattam h annyira nem is bortasztó amit látok a tükörben. Talán egy kicsit mostmár így is gondolom. Azt mondta talán el kéne mennünk pszcihológushoz,ezt egyébként már javasolta az ovosom is szorongás miatt. Én igazából elmennék kibeszélném magam bűntudat nélkül de egyszer-Kétszer felmerült ez aztán abba is maradz pedig tényleg elmennék. Aki vette a fáradságot és elolvasta a nyavalygásom annak köszönöm. Szerintetek mit tegyek, nyufodjak le vagy ne hagyjam annyiban a dilidoki dolgot?

2014. ápr. 15. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne a pszichológussal a beszélgetés (nem dilidoki, lélekgyógyász). Valami elakadhatott benned, kioldja, és magad jössz rá, mennyivel jobb lazán, szabadon hagyni áramlani a világot és élni benne boldogan..:)
2014. ápr. 15. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nyugodj le,kamasz vagy,ilyenkor sok hülyeségen kattog az ember agya.Néhány év múlva majd ha felnősz,csak nevetni fogsz a mostani szánalmas problémáidon!Bocsi,de ez az igazság!Nőj fel,szedd össze magad,és fejezd be a nyavalygást!
2014. ápr. 15. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan hozd fel anyukádnak,hogy elmennél tényleg. Bajod nem lesz belőle, de ne kezdj el rögtön bogyókat kérni szedni (nm tudom hogy megy ez). az nm megoldás. De beszéld ki magadból A-Z-ig.

Én általános iskolai dolgok miatt sokáig hasonló cipőben jártam, és most 27évesen még mindig visszajön, hogy nm vagyok szép, pedig jó ideje nm nagyon kaptam ilyen visszajelzést. És már férjem és gyerekem is van. egy két pozitív után jobb lesz és egyre jobban érzed magad és egyre jobban látszik és egyre szebb is leszel.

2014. ápr. 15. 20:32
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi :) ment a zöld pacsi.... egyébként kettes pont ezen is szoktam gondolkodni és újból ott lyukadok ki hogy mekkora szemét vagyok hogy a szüleimet ezzel terhelem... na mindegy köszi mégegyszer a tanácsokat és igazatok van, tényleg csak ki szeretném beszèlni valakinek a dolgaimat :)
2014. ápr. 15. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok,a szüleidet nem terheled,nekik pont az a dolguk,hogy bármivel hozzájuk fordulhass.Ettől még nem lesz komoly egy komolytalan probléma,de ők pont azért vannak,hogy megbeszélhesd velük.
2014. ápr. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!