Gáz a kislányunknak azt a nevet adni, hogy Vilma?
"Bebizonyítottad, hogy mekkora tulok vagy. Minden egyes hozzászólásoddal egyre jobban."
Na te is jó nagy birka vagy hallod :D Nem jobb a másiknál :D
El is ment a kedvem ettől a névtől :D
Szerintem is vállalható név. Nincs baj vele, bár én nem adnám de nem rossz végül is.
33as veled már találkoztam másik kérdés alatt is, megismerlek mert ott is írtad, hogy Hildának hívták nagynénidet vagy valakidet, de emlékszem, hogy ott is elkezdtél valakit sértegetni mert írta, hogy nem szereti ezt a nevet mert van egy ilyen nevű ismerőse akit nem bír.
Gyanús, hogy te voltál.
Nem tudom miért kattansz így be ilyen piszlicsáré dolgok miatt, de javaslom ha ennyire érzékenyen érint a téma akkor ne járj ilyen oldalakra.
Senki sem mondta, hogy sok esély van arra, hogy sok Vilma lesz, de attól még néhány előfordulhat.
Amúgy én meg Hildegárdot ismertem akit Hildának hívtak.
Egyik munakhelyemen meg két Lívia is volt huszas korosztályból pedig az sem egy tucatnév.
"Keresztanyám Hilda volt, 47ben született, egész életében egyedül volt az osztályban, munkahelyen, mindenhol.
Egyszerűen, mivel nem tucatnév, kevés rá az esély, hogy legyen másik."
Nem unod még ezt írkálgatni?
"Bebizonyítottad, hogy mekkora tulok vagy. Minden egyes hozzászólásoddal egyre jobban."
Neked egyetlen hozzászólás is elég volt, hogy bizonyítsd, hogy mekkora egy birka vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!