Gáz a kislányunknak azt a nevet adni, hogy Vilma?
És az miért baj, ha "Frédi-Bénis"?? A Jégvarázsos Elza, Anna meg mehet??
Szerintem jó választás, nem tucat név. Főleg ha illik is vezetéknévhez. Ne foglalkozzanak mások véleményével, ők nevezzék csak el a saját gyereküket ahogy akarják.
(Mi pont ilyen konfliktusok elkerülése érdekében nem mondtuk el senkinek előre a baba nevét. Még a szűk családnak sem. Születése után tudták meg, akkor meg már nem mertek beszólni. Szintén klasszikus, ritka nevet választottunk és nem voltunk kíváncsiak az ilyen "de az xy kolléganőjét is így hívják" típusú véleményekre.)
Az én kislányom Magda Róza, Mi is kaptunk hideget bőven, de mi imádjuk a nevét, remélem ő is szeretni fogja.
Szép név a Vilma
Nekem nem nagyon tetszik maga a név, viszont az nagyon, hogy végre nem egy milliomodok Anna, Hanna, Léna, Lara, Lili, vagy kacifántos sorozatnév.
Tuti nem lesz belőle sehol másik, és nem is olyan, hogy visszakérdeznének, hogy mi a neve.
Adjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!