Mi a másik lehetőség? Egy Anita, Vanessza, Bíborka nem lenne megfelelőbb? Ezek is ritkábbak.
2020. aug. 7. 17:30
2/17 A kérdező kommentje:
Szonja a másik nev.
2020. aug. 7. 17:32
3/17 anonim válasza:
Akkor Szonja szerintem. Nem lenne baj a Deltával, kellemes a hangzasa, dehat nem Magyarorszagon. Tobb ezer női keresztnev van az anyakönyvezhető nevek listáján, szerintem fussátok át megegyszer.
2020. aug. 7. 17:37
4/17 anonim válasza:
Nekem a folyók deltái jutnak eszembe. Valahogy ember névnek nehezen tudom elképzelni, pefig a hangzása nem rossz. A Szonja egyáltalán nem tetszik
2020. aug. 7. 17:41
5/17 anonim válasza:
Szerintem ez még nem a kicseszés kategória. Ha valaki Deltaként mutatkozna be nekem, meglepődnék, de igazából tetszene.
A Szonjától viszont a hideg is kiráz.😅
2020. aug. 7. 18:17
6/17 anonim válasza:
Magyarországon nincs az anyakönyvezhető nevek között. Kérvényezni kell, amit nem is biztos, hogy elfogadnak.
2020. aug. 7. 18:18
7/17 anonim válasza:
Nem a hangzásával van baj, hanem a jelentésével. Természetesen nem csúnya, csak inkább ilyen tudományos szakszó. Nehezen fogadnák el az emberek. Meg nem is anyakönyvezhető.
2020. aug. 7. 19:35
8/17 anonim válasza:
Deltatorkolat. Nekem is ez jut róla eszembe. Szegény gyerek... pedig vannak különleges mégis normális nevek.
2020. aug. 7. 19:42
9/17 anonim válasza:
Nekem is rögtön a torkolat jutott eszembe, ami miatt akár pejoratív szavakat is társíthatnak a névhez.
Esetleg Dália, Dalma?
A Szonja nekem tetszik, nincs vele semmi baj. :)
2020. aug. 7. 20:09
10/17 anonim válasza:
Nekem az eégszségügyi fősulis éveim jutottak eszembe.
Idézem:
Hepatitis B vírushordozó heveny delta (felül-) fertőzése. 1. Kórokozó: Delta-ágens: defektív vírus, a HBV felületi antigénjével (HBsAg) kiegészítve válik fertőzővé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!