Nagyon nagy kicseszes lenne a Delta nevet adni a kislanyunknak?
Figyelt kérdés
Annyira tetszik ez a nev, de szerintem nem vagyok elég bator, hogy ezt adjam, talan ha kulfoldon élnénk.
Gondolom jönnek majd a negativ kommentek, de attol meg kivancsi vagyok hatha valakinek tetszik:)
Van egy masik nev is, ami tetszik es valószínű azt fogja kapni a kislanyunk, kiveve, ha végül megis a Delta mellett dontunk:)
2020. aug. 7. 17:19
11/17 anonim válasza:
Nekem a deriválás/változás ugrott be, éljen a közgáz. Szerintem túlságosan elterjedt főnévként a jelentése és ahhoz képest névként nagyon nem ismert.
12/17 A kérdező kommentje:
Még tetszik egyébként a Délia, Adália, Aldea is. Ma olvasgattuk a neveket és ezeket még megtetszettek:)
Tudom, hogy nem lehet a Deltát anyakönyveztetni, de nem is valószínű, hogy adnánk, akkor is ha lehetne. De ha emelett döntenénk( nem fogunk), még mindig lehet kérvényezni.
2020. aug. 7. 22:00
14/17 anonim válasza:
Nekem ez jutott eszembe, az egyik kedvenc notam :) ha lehetne adni a gyerekemnek én szívesen adnám a Deltát :)
15/17 anonim válasza:
Nekem is fura . D betűnek akarod hívni ? A magyar vezetéknevek többséghez nem is illik szerintem .
16/17 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik a Delta. A Szonja viszont igen, de a Szófia jobban. A Délia nagyon tetszik és a Fidélia is. Az Adália és az Aldea nem tetszik.
17/17 anonim válasza:
Nekem is a Delta együttes jut eszembe a mulatós zenéivel. Nem szeretem a mulatóst, úgyhogy a név sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!