Nagyon félek gyereket vallani, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, gyerekvállalás már időszerű. Viszont évek óta gondolkozom már, de még mindig rettegek mindentől, amivel a szülőség jár: teherbeesés, vetélés, nőgyógyász (rengeteg rossz “élmény”), szülés, na és utána egész élet a gyerekkel. Hogy beteg lesz, baleset éri, soha semmit nem tudok majd előre és az egész élet egy nagy váratlan helyzet lesz, hogy el tudjuk-e tartani szépen, stb... estig lehetne sorolni.
Egyébként is nagyon sokat aggódom eleve a mindennapjaimban is, ez itt is meglátszik.
Szeretnék gyereket, de nagyon félek...
2022. febr. 6. 19:31
31/33 anonim válasza:
Azt en a 24-es irtam:D
Ha hiszed ha nem
32/33 A kérdező kommentje:
17-es férjem van, szeretne ő is, nen egyedül vagyok szerencsére. Úgy nagyon nehéz azért.
2022. febr. 6. 22:38
33/33 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy szakembert, valami oka biztosan van ennek a túlzott fokú rettegésnek. Ameddig így vélekedsz, szerintem ne vállalj gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!