Babát várok és a párom munkahelyet akar váltani. Ugye igazam van, hogy nem örülök neki?
Attól függetlenül, hogy mindig van munkahelye, még egy munkaundoritiszes.. Csak az váltogat ennyiszer helyet.
Ne haragudj,de én biztosan nem vállatam volna így gyereket.
egyik sógorom is ilyen. Azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt.. Miközben minden munkahelyen talál valami problémát, igazából vele van a gond.
Szerintem ez a legideàlisabb időpont ( màrmint általànosságban)
Neked fix a bevételed, nem veszíthetes el épp a munkahelyed.. stb
De azért 6 havonta váltani húzós..
Fura mentalitás..
Nekem ez alapból nem tetszene..
Pàr forinttért lépni szerintem nem jàrja..6 hónap alatt egy normális munkakörbe be sem tanul rendesen az ember.
1 év kell a rutinhoz.
Bocsáss meg de 3.5 év alatt 7 munkahely,az tudod mit jelent? Hogy nem tud megmaradni.Hogy olyan ember aki folyton elégedetlen,akinek semmi se jó. Valami mindig szar, vmi mindig rossz. Szerinte!
Pont jól gondolod, ha,ezt fogja csinálni sose lesz stabilitás az életetekbe,és azert ez gyerekkel,gyerekekkel otthon gyeden,gyesen nem egy kellemes érzés,hogy kvázi bármikor bevétel nélkul maradhattok.
Ráadasul most még megteheti,de azert munkáltatóként én biztos nem azt venném fel akiknek az önéletrajzában fél évente új munkahely szerepel,mert aki ennyit váltogat ott valami nagyon nem stimmel.
Ugye igazam van,
vagyis csak megerősítést vársz a kialakult álláspontodhoz, nem elfogulatlan véleményeket.
"Attól függetlenül, hogy mindig van munkahelye, még egy munkaundoritiszes.. Csak az váltogat ennyiszer helyet."
Ez szó szerint így van. Mindenhol van valami ami büdös,ezért váltogat. Sok ilyen van. Ezt a családot te fogod a hátadon vinni,mert rá stabilitásban nem számíthatsz.
#7 És ezzel mi a baj? Véleményekre vagyok kiváncsi és itt minden válaszadó elfogulatlan.
Aki a kérdésre válaszolt azoknak köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!