Aki sírni hagyta éjjelente a gyereket, mennyi ideig tartott mire leszokott róla?
Természetesen nem kisbabáról van szó, hanem 1 év körüli gyerekről.
Nem, nincs más megoldás.
Mivel anonim az oldal, kérlek nyilatkozzon olyan, aki megtette.
Hány napig tartott éjjel a hiszti? Az elalvással és nappalokkal nincsen baj, ennek tudatában kérem a válaszokat.
A fiam születése óta rossz alvó volt, az első hónapokban volt olyan, hogy elpattant az agyam és ott hagytam a kiságyában, hogy jó, akkor ordítsál, nem érdekel. De nyilván csak annyi időre, míg kimentem, kisírtam magam, lenyugodtam és visszamentem. Ezek is pár percek voltak, talán egyszer volt tíz perc. Aztán már egyrészt megedződtem, másrészt közénk vettük és cicin hamar elaludt.
Csak ugye ennek az lett a következménye - amit itt sokszor másoknál is olvasok -, hogy 6 hónapos kora körül elkezdett egyre gyakrabban kelni éjszaka, szívott hármat a cicin és aludt tovább, de mikor ez éjszakánként 10-12 alkalommal fordult elő, azon azért egy hónap után besokalltam. Olyan voltam, mint egy zombi.
Na, szóval olyan 6,5 hós kora körül egy este betettem az ágyába, és elkezdtem simogatni, susogni, nyugtatni. Akkor talán 45 percet ordított, kivettem közben 2-3 alkalommal, de sosem hagytam ott, végig mellette voltam, simogattam, csak a cicit nen adtam oda. Akkor utána mikor felkelt éjszaka, már megint csak simogattam, megint ordított, de csak 15 percet, visszaaludt. Hajnalban hoztam csak át szopizni, gondoltam akkor már tényleg éhes lehet.
A következő nap már csak 20 percet sírt alvás előtt, és kevesebbet kelt, aztán csak 10 percet. De igazából hosszú távon nem vált be így sem a kiságyban altatás, mert nem akartam minden este sírni hallani, szóval utána magam mellé tettem a nagy ágyba, ott simogattam álomba, és onnan vittem át a kiságyba.
Éjszaka, mikor kelt, akkor már könnyebb volt csak simivel visszaaltatni, és nem is kelt már olyan gyakran. Most 9 hónapos, már viszonylag hamar bealszik, és sokkal mélyebben, mint korábban, hamar le lehet rakni a kiságyába és csak hajnalban kel, ha mégis felsír éjjel, megsimizem és alszik tovább.
Nem tudom, ez sírni hagyásnak számít-e, hogy betettem a kiságyba és simogatással próbáltam elaltatni, de muszáj volt lépni, mert nem bírtam már fizikailag swn, hogy félóránként keltem.
Ha ott vagy mellette az nem sírni hagyás. A sírni hagyás az, ha rá csukod az ajtót, és csak reggel mész be.
Egy zombi anya nem csak nem jó, hanem nem is egészséges,és veszélyes is,ha mondjuk elájulsz vagy rosszul leszel az utcán a gyerekkel sétálva, vezetés közben stb.
Többen írtak tök jó tippeket ami sikeres. Ettől baja nem lesz, sőt... sem rettegni nem fog,sem elhagyott nem lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Próbáltam magam mellé venni persze, de el sem tud úgy aludni, meg nem találja a helyét, megszokta, hogy az ágyában alszik 1 hónapos korától kezdve :(
Segítségem nincs, ha lenne nem lenne probléma..
Hát mindegy majd alakul, nem tudom meddig bírnám lelkileg hogy sír, lehet semeddig.
Majd a gyerek tudja mit, h.
Egy a lényeg 0-24 tedd mellre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!