Miért kezdett el hirtelen sírni öltöztetés közben a babám?
Figyelt kérdés
Eddig imádta ha öltöztettük, viszont kb 2 hete keserves sírás van minden öltöztetés közben. Még akkor is, ha sétálni megyünk és csak egy pulcsit adok rá. Az logikus lenne ha akkor sírna amikor vetkőztetem, mert itt a hidegebb idő, biztos fázik. De nálunk pont fordítva van. Ha vetkőztetem azt továbbra is szereti, de minden ruhadarabnál amit ráadok, sír. Másnál is volt ilyen? Öt hónapos.2021. szept. 20. 21:20
1/6 anonim válasza:
10 hónapos. Levetkőzésnél huzza ki a kezét, alig várja lekerüljön a textil. Bármit próbálok ráadni üvölt. Utálja. Mostanában elkezdte a ruháját enni 😂 mintha le akarná rágni magáról
2/6 anonim válasza:
Mert gyerek. Nagyon ritka az, amelyik szereti,ha öltözni kell.
3/6 anonim válasza:
Persze, egy rakás gyerek nem szereti ha öltöztetik. Még a 3 éves gyerekemre is sokszor úgy kell felrángatnom a ruhát, mert ha rajta múlna soha sehova nem indulnánk el.
4/6 anonim válasza:
Talán összekapcsolódott az ölltözés valami rossz emlékkel.
Az 1 éves babám szeret öltözködni, mindig is szeretett.
5/6 anonim válasza:
1 évesen még az enyém is szeretett. Most 1,5 évesen közelharc.... Életkori sajátosság. Elmúlik.
6/6 anonim válasza:
Én is azt hittem nyáron, hogy de jó, a lányom kinőtte a hisztit öltözéskor. Aha...most, hogy nem a pántos bodyt kell felvenni, hanem az ujjasat, megy az üvöltés, 6 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!