Van olyan helyzet, hogy nincs már más választás, csak a sírni hagyás?
Igazi lepontozásra lehetőséget adó beszélgetés.
Hogyne lenne!
- van bizony olyan, hogy azért sír, hogy "tegyetek már le!" Ha már csak ezt nem próbáltam, leteszem a kiságyba és várok. Ha megnyugszik 2 percen belül, akkor szuper, mert eltaláltam. Ha nem, akkor megint kiveszem és újrapróbálok mindent;
- van, hogy már engem is szétvet az ideg és tudom, hogy csak ártok. Ilyenkor is leteszem a kiságyba, elmegyek pisilni, arcot mosni, megigazítom a zoknimat, iszom. Egyszer-egyszer volt olyan, hogy ennyi idő alatt megnyugodott és elaludt. Talán megint az volt a baj, hogy segíteni akartam?
- és többgyerekeseknél pedig rendszeresen előfordul (esküszöm lennék pók a falon, ott ahol nem), hogy azonnal szüksége van mindkét kezedre a nagyobbiknak is.
- vagy mondjuk futár jön egy bazinagy csomaggal;
- de olyan is van, hogy 5 napi idegeskedés és nem székelés szeretne távozni türelmiidőt nem hagyva.
Mindent meg kell próbálni, hogy megnyugodjon a babád, de szerintem van olyan helyzet, amikor le kell tenni, mert nem robotok, hanem emberek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!