Mi a véleményetek a Damita, Paula, Paulina, Petúnia, Marla és Rikárda nevekről?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 10:37
1/15 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Nagyon nem. De ugye nem is kell, hisz te akarod adni, nem én.
2/15 anonim válasza:
A Paula, Paulina normális nevek, a Petúniáról már hallottam, de a másik 3... ezek nevek?
3/15 anonim válasza:
Némi argentín sorozat rajongást vélek felfedezni.
4/15 anonim válasza:
Borzalmas, egyik szörnyűbb mint a másik.
6/15 anonim válasza:
A borzalmas és szörnyű ritka bunkó válasz. Szomorú, hogy ilyen értelmi képességekkel bíró nők szaporodnak.
Ha valami nem tetszik, akkor a helyes válasz mondjuk az, hogy az én ízlésemnek nem megfelelő.
Egyébként pedig a hispán népeknek meg lehet a magyar nevek ocsmányak.
7/15 anonim válasza:
Nem szépen számomra, egyik sem.
8/15 anonim válasza:
Nem szépek akart lenni, utolsó voltam.
9/15 anonim válasza:
Egyik sógornőm lánya Paulina.
szerintem ez inkább papagájnév 🙄
Az összes többi igazi kisebbségi..
10/15 anonim válasza:
6-os! Inkább itt kapjon a kérdező egy”bunkó” választ, mint majd egyszer csak a gyereke az óvodában szembesüljön vele, hogy a neve miatt bántják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!