Minimum hány éves kapcsolatba nem ostobaság gyereket vállalni?
Ismerek olyat aki kalandbol lett terhes az első alkalommal, 2 hete voltak együtt a fickoval amikor pozitív lett a teszt. Azóta eltelt 11 év, 5 gyerek van, házasok és boldogok.
Ismerek olyat akinek lombikkal 15+ év után jött össze vért izzadva, mire megszuletett a baba már valofelben voltak mert apuka felrelepett.
Ha ilyen kérdések nyugtalanítanak, az arra utal, hogy bizonytalan vagy. Lehet, hogy nem ismered magad, vagy a párod eléggé, és nem tudod mire számíthatsz későbbiekben.
Az idő mindenképp több esélyt jelent a tisztább látásra. Ppersze van akinél nem ezen múlik.
Nem csak adott partnerrel töltött idő számít, hanem a korábbi kapcsolatokban töltött is, azaz azok tapasztalata... de főleg az, mennyire tudsz tanulni abból, amit már megéltél. Mennyire következetesen építed emberismeretedet és önismeretedet. Azért ezekben mindig tényező az idő.
Nem években mérik.
Anyám egész életemben azzal rágta a fülem, hogy 3évig éljek együtt a párommal, mielőtt gyereket vállalok. Hogy mennyire fontos a 3év együttélés, hogy megismerjétek egymást.
Betartottam, a 4.évben jött a baba. 5év után elváltunk...
Szerintem ez attól függ, a férfi mennyire gyermekszerető, mennyire családcentrikus,mennyire tud megmaradni 1nő mellett, a szürke hétköznapokban is.
Volt évfolyamtársamnak csak becsúszott a gyerek, ekkor házasodott össze a párjával. Csak kefélős alkalmi partner volt a fickó, az egyetem mellett, a hétvégekre,csak szexen alapuló összeröffenés volt köztük(végzősök voltak) Fantasztikusan jó férj és apa lett, már 2 gyerekük van, 15éve házasok...példaértékű a házasságuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!