Bölcsödés kisgyerekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Elsőre leszögezem, kívülálló vagyok, csak kiváncsi volnék mások (szintén kívülállók) véleményére is. Bölcsödés (2 év körüli) kisgyerekről van szó. Ismerem a családot. Most van Mikulás, de a kisgyereknek nem ma lesz, mert nem jött meg a Mikulás ruha, amibe a család egyik barátja be akar öltözni. Ha egy hét múlva jön meg a ruha, akkor neki akkor tartják a Mikulást. Ajándekba bicajt fog kapni. (Télre?) Én kivülálló vagyok, de nekem ez nagyon furcsa. Ti mit gondoltok erről?2021. dec. 6. 15:50
1/5 anonim válasza:
Semmit, nem foglalkozom azzal, hogy mások mit hogyan csinálnak! Ha nekik így jó, akkor csinálják így.
A kisgyerek gondolom nem ismeri a naptárat, édes mindegy neki, hogy mikor jön a Mikulás!
Mi meg már pénteken Mikulásoztunk, mert így alakult🤷🏼♀️
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem ez akkor is furcsa ez. Ma van Mikulás, nem pedig x nap múlva. De mondom csak azért nincs ma, mert nem jött meg a Mikulás ruha.
2021. dec. 6. 16:03
3/5 anonim válasza:
Nekem annyiban furcsa, hogy egy kétéves sztem magasról leszarja a mikulást, ez túl nagy felhajtás. Tegyenek a cipőjébe valamit, az sokkal viccesebb, ahogy megtalálja, mint hogy valaki beöltözik és a frászt hozza rá. A bicikli pedig Mikulásra túl nagy ajándék szerintem.
4/5 anonim válasza:
Az én két éves fiam, hetek óta monogatja, hogy nemsokára jön a Mikulás, hoz ajándékot, piros a ruhája, nagy zsakja van stb. Rengetegszer lerajzoltuk, mondokaztunk, énekeltünk róla. Ő is, mivel a 4 soros pici dalok szövegeit tudja. Szóval mikor jött, néztük az ablakból, nagyon örült neki, integetett, aztán elment és utana mentunk ki az ajándékokert. Igy nem ijedt meg, mégis óriási volt az öröm. Azóta aki kérdezte, annak elmeselte miket kapott, hogy jött az utcán, néztuk az ablakból stb. Ennyit arról hogy leszarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!