Kicsit kényes a téma, de ti hogy viszonyultatok a szexhez a terhesség második felében?
Eddig semmi gond nem volt, kívántam, de legutóbb olyan borzasztó érzés volt az orgazmus, hogy komolyan nem vágyom rá többet. Az egész hasam, a beleim is csavarni kezdtek és bekeményedett a hasam, mintha komoly gond lenne. Éreztem, hogy a méhem valahol a köldököm magasságában ér véget és egyáltalán nem töltött el jó érzéssel, mint korábban.
Szóval őszintén. Titeket ez nem zavart? Vagy nálatok nem volt ilyen iszonyat fura és inkább kellemetlen érzés?
Megcsak 22 hetes vagyok, éppen csak nőni kezdett a hasam, bele sem gondoltam, hogy ezzel gond lehet.
No közben egy kicsit utána olvasgattam. :) Több cikkben is írnak róla és itt is sokan említették egy-egy kérdésnél, hogy előfordul és természetes a keményedés, hiszen az orgazmus méhösszehúzódásokkal jár. Mivel a méh sokkal nagyobb, mint normál állapotban, ezért értelemszerűen ez okozhat fura érzést, hiszen valószínűleg nem annyira alul, lokalizáltan érzem ezeket az "izom összehúzódásokat", hanem a méhem teljes területén, sokkal nagyobb felületen.
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. Mivel kb. negyed órával az együttlét után már semmit nem éreztem, gondolom, hogy csak ez okozhatta, bár a dolgon nem változtat, hogy így nem kellemes az együttlét. Azért ha legközelebb dokinál járok, rákérdezek. :)
Én nagyon szerettem volna, de a férjem nem volt hajlandó hozzám érni kb a felétől.
Nálunk amúgy is nekem van a magasabb libidóm sajnos. 😔
Mi az első trimeszterben el lettünk tiltva a szextől, de nem is bánom mert abszolút nem kívánom, azóta orgazmusom sem volt, még álmomban sem.
Az első terhességem alatt nem volt gond, végig lehetett volna, de a harmadik trimeszterben már nem volt kényelmes, nekem sem volt kellemes az orgazmus.
Csak azért írom ezt, mert azért nem mindenki szexel napi 3x az utolsó napig 😂
Nekem is volt keményedés, konkrétan a baba nyomta ki magát 😳 kicsit bizarr érzés volt na...
Mi úgy fél idő óta nem csináljuk behatolással, mert sajnos nem kellemes 😕
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!