Szerintetek anyatej altal kapnak a babak/gyerekek antitestet oltas utan?
3 oltast kaptam (pfizer) mindharom esetben meg szoptattam. Ha valoban kap antitesteket a baba akkor ez addig ad vedelmet amig szoptatok vagy utana is? Bocs ha hulyen fogalmaztam tok laikus vagyok.
Erről annyit,hogy mi és barátnőmek sem oltattuk magunkat, nem is fogjuk. Nálunk 2 gyerek, 3 éves a fiunk és fél a kicsi. Barátnőmék fia 2 éves.
Mind a 2 család elkapta a covidot (nem egyszerre, nem egymástól, nem ugyan ott).
Nalunk en és ferjem 1 hétig voltunk betegek (ebből 2 nap volt rossz). A 3évesünk 2x belázasodott,a feleves tápszeresünk pedig el sem kapta.
Barátnőm 1 éve nem szoptatott fiának az orra folyt 2 napig.
.
Ismerek családot, itt a településünkön. Anyuka szoptatja a babaját, 3 oltast fel is vette. Mégis 4 honaposan covid miatt korházba került a baba....
Szoval szerintem ezt kár belemagyarázni, hogy az anyatej meg az antitestek miatt nem betegedett úgy le a gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!