Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyenek voltak a legidegesítő...

Milyenek voltak a legidegesítőbb gyerekek, akikkel találkoztál és mivel húzták ki a gyufát?

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Nehéz egyet választani mert pl repülőn ülve egy amúgy csak közepesen irritáló neveletlen puja is a legidegesítőbb dolog a világon.
2021. dec. 30. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Fodrász vagyok. Ha hajat vágni kell egy neveletlen gyereknek akkor mind idegesítő.
2021. dec. 30. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Ismerősöm ölébe beleült egy gyerek a buszon, mert azaz ő helye:S Ismerősöm nemes egyszeruseggel lelokte miután az anyuka nem reagált.

Nekem gyerek nyalta a kapaszkodót abuszon, finoman rászoltam, hogyne tegye. Anyuka kikelt magából hogy én nem korlatozhatom a gyerekét. Közöltem hogy ja azt hittem zavarja, hogy előtte egy csöves fogdosta,na egyből leszedte a nyáladzó kölyköt a kapaszkodóról.

2021. dec. 30. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Ez igen, nagyon menő ismerősöd van! Tok ügyes, hogy egy gyereket ellök.
2021. dec. 30. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

A legidegesítőbb gyerek egy 50 kilós 4 éves volt.

Szülinapi bulin voltunk, amikor először láttam azt a kisgyereket. Leült, és ültő helyébe megevett 8 szelet tortát. Majd elkezdett hisztizni, hogy ő narancsos Mirindát kér. Rúgott-vágott mindenkit, akit csak ért.

2021. dec. 30. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Miután rászólt az anyukára semmi nem történt, aztán raszolt a gyerekre, szintén semmi. Aztán próbálta leszedni erre belekapaszkodott a ruhájába, csak ezt követően lökte le ésitt nem akció filmbe illő jelenetet kell elkepzelni, 7 éves kölyökről beszélek.

3-as voltam.

2021. dec. 30. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Játszótéren egy ötéves. Rám volt állva, mindig velünk akart játszani. Volt akik azt hitték a saját gyerekem. Én a saját 1,5 évesemmel voltam, és elég idegesítő volt hogy folyton jött utánunk, mindig ugyanazt akarta játszani, ugyanott, mászott rám, teljesen természetesnek kezelte hogy elvesz mindent a lányomtól, közben be nem állt a szája, folyamatosan beszélt, a saját gondolataimat nem hallottam. Ha 2-3 órát voltunk ott, akkor annyit ránk volt függve. Nem érdekelte ha ignorálom, ha szólok, ha picit játszom vele, semmi, legszívesebben felrúgtam volna. A szüleit persze szintén nem érdekelte, hiába szóltam szépen, csak röhögtek, egész addig amíg durván ki nem osztottam őket pár hét után, így elkezdtek másik játszótérre járni. Utána nyugi volt végre.
2022. jan. 1. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!