Milyenek voltak a legidegesítőbb gyerekek, akikkel találkoztál és mivel húzták ki a gyufát?
Ismerősöm ölébe beleült egy gyerek a buszon, mert azaz ő helye:S Ismerősöm nemes egyszeruseggel lelokte miután az anyuka nem reagált.
Nekem gyerek nyalta a kapaszkodót abuszon, finoman rászoltam, hogyne tegye. Anyuka kikelt magából hogy én nem korlatozhatom a gyerekét. Közöltem hogy ja azt hittem zavarja, hogy előtte egy csöves fogdosta,na egyből leszedte a nyáladzó kölyköt a kapaszkodóról.
A legidegesítőbb gyerek egy 50 kilós 4 éves volt.
Szülinapi bulin voltunk, amikor először láttam azt a kisgyereket. Leült, és ültő helyébe megevett 8 szelet tortát. Majd elkezdett hisztizni, hogy ő narancsos Mirindát kér. Rúgott-vágott mindenkit, akit csak ért.
Miután rászólt az anyukára semmi nem történt, aztán raszolt a gyerekre, szintén semmi. Aztán próbálta leszedni erre belekapaszkodott a ruhájába, csak ezt követően lökte le ésitt nem akció filmbe illő jelenetet kell elkepzelni, 7 éves kölyökről beszélek.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!