Az normális, hogyha télen csak kéthetente fürdetik a gyerekeket és a felnőttek is csak két naponta fürdenek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 17:59
1/20 anonim válasza:
Hol élnek még ilyen civilizálatlan barbárok?
Nem normális. Sőt!
2/20 anonim válasza:
A kétnaponta fürdés elmegy, van, hogy egész nap csak punnyadok, az ajtón se vagyok ki, én is elbliccelek egy-egy napot.
3/20 anonim válasza:
Van akinek igen. Pl én a kicsiket csak heti 2-szer fürdetem ilyenkor. Nem piszkosak nem büdösek. Nyáron más a helyzet persze akkor sürübben.
5/20 anonim válasza:
Ez a kétnaponta fürdés divat nyugaton. Többször hallottam már ezt.
7/20 anonim válasza:
5-ös így igaz. A kisbabákat meg van hogy csak hetente egyszer. Többi napon a törlökendövel csak megtisztogatják öket. Ezt igy ajánlják.
9/20 anonim válasza:
Bőrgyógyász ajánlására csak kétnaponta szoktam fürödni, a fürdésmentes napokon csak mosakodás van. Egészséges, nem kiizzadt ember nem büdös. Feltéve persze, hogy az alsóneműtől kezdve a felsőruházatig naponta tisztát, jól szellőzőt és jó nedvszívót vesz fel.
Gyerekeknek szintén a bőrgyógyász javasolta a heti egy fürdést, közötte természetesen napi szintű mosakodással.
10/20 anonim válasza:
Szerintem undorító, ha nem fürdik valaki naponta. Ugyan ez a gyerekeknél is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!