Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az normális, hogyha télen...

Az normális, hogyha télen csak kéthetente fürdetik a gyerekeket és a felnőttek is csak két naponta fürdenek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 17:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%

Télen még a hajuk is beizzad sapka alatt ha rohangalnak.

A felnőttek meg öö.. Nem szexeknek? Vagy szigorúan 2 naponta vagy mi?

2022. jan. 3. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a törlőkendős megoldás se annyira jó, mert a kendőről a vegyszert beszívja a bőre, fürdéskor meg le van öblítve a vegyszer a bőrről.
2022. jan. 3. 19:12
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

Gusztustalan!

3# a gyerekeid is pisilnek, kakilnak.. Ritka igénytelen lehetsz..🤮 Nyáron azért sűrűbben fürdenek? 😳 Nem sűrűbben hanem minden nap illene, meg kellene..

2022. jan. 3. 19:36
 14/20 anonim ***** válasza:
98%

Most tisztázzuk: a kádban való fürdésre értik vagy egyáltalán a mosakodásra?

Mert mosakodni naponta kell, de a kádban punnyadás valóban "megspórolható".

Pl: ekcémás bőrnél egyáltalán nem ajánlott kádfürdőzni, csak max. gyors zuhany vagy mosakodás.

2022. jan. 3. 19:53
 15/20 anonim ***** válasza:
34%

Miétt keverik egyesek a nem fürdést a tisztálkodás hiànyával?

Nem tusoltatják őket, nem merítőfürdőztetik.. de mosdókesztyűvel áttörlik..és/ vagy a fenekét és nemiszerveket megmossák.

Nincs benne semmi, bàr én imádtam fürdetni a piciket is, ők is élvezték, nem fosztottam volna meg őket, sem magamat ettől.

2022. jan. 3. 20:41
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
2 naponta fürdés rendben van, de hogy 2 hétig??
2022. jan. 3. 20:41
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Én le sem bírnék úgy feküdni,hogy ne fürödnék,vagy zuhanyoznék le.Minimum az ember alfelét muszáj lenne naponta rendbe tenni.Nem tudom egyeseknek ez miért nem természetes.Marha illatos lehet aki 2hetente fürdik mondhatom.Nem igaz,hogy valaki picit sem izzad,és hát igen.A wc használat.Az gondolom mindennapos.Oké,hogy nem muszáj minden nap kádban ázni,de zuhanyozni rendesen azért kell.
2022. jan. 3. 20:42
 18/20 anonim ***** válasza:
71%
A kéthetente az már nagyon nincs rendben. Kétnaponta egységesen gyereknek, felnőttnek, ha nem izzadnak le nagyon, az okés. Fürdés alatt tisztálkodószeres tisztálkodást értek, ami lehet egy gyors lezuhanyzás is, ha valakinek érzékeny a bőre, használhat gyógyszertári mosakodót, esetleg csak a kényesebb részekre, a többit meg tiszta vízzel lemosni. De két hétig pállani, még ruhacserével is igénytelenség.
2022. jan. 3. 22:49
 19/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha az alfelét, hónaalját naponta megmossa, akkor oké lehet a 2-3 nap, de két hét mindenképp túlzás. Gyerekeim télen is izzadnak simán attól is, ha csak itthon rohangálnak meg birkóznak. Ha meg közösségbe mennek, az pláne eseménydús (most is tiszta sárban fociztak az udvaron).
2022. jan. 4. 04:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A két hét az nekem is durva, pedig nem furdettem minden nap őket, amíg babák voltak, és most se csinálok problémát belőle, ha egy nap kimarad.
2022. jan. 4. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!