SOS a kruppos gyereknél normális, hogy kéthetente reked be és köhög, és mindig a Rectodeltre van szükség?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 07:02
1/4 anonim válasza:
Doki írja fel mindig, vagy van otthon és adod? AZ én gyerekeim hajlamosak befulladni ha betegek, így a doki írt hogy legyen itthon Rectodelt, de csak a legvégső esetben, ha már más nem használ és irány a doki ha nem javul. Szerintem nem normális, azért a Rectodelt nem egy gyenge gyógyszer.
2/4 anonim válasza:
Nem ez nem normális.tényleg nem gyenge gyógyszer,vigyázz vele.ilyenkor nyáron is ùgy befullad,hogy azt kelljen használni?Télen nekem is befulladt sokszor a kislányom.az orrmandulája sokat váladékozott,így gyulladásba tartotta mindig a gégéjét,nyelőcsövét.és állításuk szerint ez volt a sok befulladás oka.nektek nem lehet ilyen panasz?
3/4 anonim válasza:
Én 4 hetente csináltam ezt télen. Vidd el egy jó magán fül orr gégészhez, vagy allergiavizsgálatra. Lehet a parlakfű a hibás. A Rectodelt csak tüneti kezelés baja nem lesz tőle a gyereknek csak hozzá ne szokjon.
4/4 anonim válasza:
Ez nem teljesen igaz, hogy nem lesz tőle baja, ha sokat kap, mert szteroid és nagy mennyiségben elég komoly hormonzavart okoz.
Én Uhereczky doktort ajánlom (Heim Pál kórház), ő nagyon érti a dolgát! (Az én fiam is kruppos és hozzá járunk.)
Mellesleg tényleg az a kérdés, hogy mindig feltétlenül szükség van-e a kúpra... de tudom, ez annyira nehéz! :( Én is mindig gondolkodás nélkül benyomom az első köhögésre, mert rettegek, hogy megfullad! Van, aki ennél bátrabb és először próbálja a hidegpárát, stb, majd csak végső esetben a kúp. Én mindent egyszerre szoktam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!