A hormonok miatt rágott be vagy tényleg bunkó voltam?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm babát vár és néhány napja mikor beszélgettünk meséltem neki, hogy beteg a cicánk és egész éjjel ébren vagyunk vele felváltva, mert fájdalmai vannak és kb.folyamatosan simogatni kell. Viccesen megjegyeztem, hogy olyan, mintha egy baba lenne. Akkor nem is nagyon reagált rá semmit, erre ma írt egy hosszú üznetet, hogy ő azóta ezen kattog, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy a babáját egy macskához hasonlítom és szerinte ezzel én rajta gúnyolódtam, hogy majd neki milyen rossz lesz éjszakázni a gyerekkel. Ha bunkóság is esetleg akkor sem szándékos volt, mert mikor mondtam nekem eszembe se jutott az, hogy ez vele összefüggésben lenne, csak tényleg olyanok voltak azok a műtét utáni napok, mintha egy kisgyerekkel lennénk, még szabit is vettünk ki mindketten egyből év elején, mert napközben sem hagytuk egyedül. Szerintetek ez tényleg szemétség volt részemről és valahogy kérjek bocsánatot vagy csak most érzékeny minden ilyesmire és hagyjam rá a sértődést?
Egyszer egy amúgy is depresszióra hajlamos csajszinak mondtam azt, hogy elég rosszul áll a hely, ahová a hazaköltözésük után az apukája vissza akar menni. Erre közölte, hogy támogatnom kellene és mennyire lehúztam azzal, hogy ezt írtam S úgy érzi, hogy egy ideig ne beszéljünk. 🤷 Azóta még le is tiltott. Így jártam. Ennyit számít valakinek 10 évnyi barátság 🤷
2022. jan. 11. 13:01
12/30 anonim válasza:
fuu de utálom amikor valaki ezt csinálja hogy addig forgatja az ember szavait, addig tekeri meg csámcsog rajta hogy ki tudja hozni azt hogy ő most milyen áldozat ebben az egészben meg hogy meg lett bántva, még akkor is ha az ő verziójának semmi köze a valósághoz. :D
Oké hogy valaki anya lesz, de azért megbolondulni nem kell, hogy biztos minden mondat az ő babájához kapcsolódik.
Én megírnám neki hogy egyáltalán semmi nem igaz abból amit írt de ha képes direkt kiforgatni a szavaid és ezen megsértődni akkor nézzen magába
2022. jan. 11. 13:04
13/30 anonim válasza:
Én hanyagolnám a csajt a helyedben. Kell a bánatnak a sok sértődés, meg hogy ne merj semmit se mondani, nehogy őszentsége lelki világa megsérüljön.
Keress magad mellé értelmesebb embereket, a saját életedet könnyíted meg vele.
2022. jan. 11. 14:20
14/30 anonim válasza:
"Egyébként is érzékenyebb, mint az átlag, de mióta babát vár azt is meg kell gondolnom hogyan veszem a levegőt mikor vele beszélek"
Ez a lényeg igazából. Aki amúgy is egy hülye picsa, az a hormonoktól még jobban megőrül, és elviselhetetlen lesz. Sajnos a tesóm is ilyen, alapból is elég hisztis, de most várja az első babáját, mindenre ugrik, paraszt mindenkivel, aztán amikor kicsit helyreraktam, hogy állítson magán, mert nem körülötte forog a világ, neki állt följebb. Érdekes, aki alapból nem ilyen hisztérika, az terhesen is normális tud maradni valami rejtélyes módon.
2022. jan. 11. 14:42
15/30 anonim válasza:
Oké, hogy terhes, meg érzékeny, de amúgy létezik önuralom is a világon, nem kell mindenkivel összeveszni, mert ő terhes... Jesszusom.
2022. jan. 11. 15:53
16/30 anonim válasza:
Túl reagált a barátnőd.
Baráti társaságunkban nekem van csak gyerekem a többieknek esetleg háziállatuk van, és mi viccelődni szoktunk vele, hogy olyan nekik a kutya/macska/tengerimalac mint nekem a gyerek😅
2022. jan. 11. 17:12
17/30 anonim válasza:
Ez olyasmi, mint amikor a terhes nők hajnali 2-kor elküldik a férjüket grillcsirkéért. Létezik terhesség alatti kívánósság, de az nem ilyen, mint ahogy a terhesség alatti érzékenység sem. Én is érzékeny vagyok, de mielőtt egy teljes összeesküvés elméletet szőnék, előbb végiggondolom, hogy tényleg rossz lehetett - e a szándék és rájövök, hogy nem. Sosem reagáltam rosszabbul valamire, mint terhesség előtt. Nem voltál bunkó, hagyd most picit magában, majd ha tud normálisan viselkedni, akkor keres.
2022. jan. 11. 18:16
18/30 A kérdező kommentje:
Megírtam neki, hogy teljesen félrértette a dolgot és bennem fel sem merült, hogy neki ez rosszul fog esni. Erre válaszolt annyit, hogy "mert ennyi az érzelmi intelligenciád" és letiltott. Most nem tudom eldönteni, hogy teljesen megőrült vagy csak így akart lerázni. Több éves barátság, úgyhogy abszolút nem értem.
2022. jan. 11. 19:06
19/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem voltál bunkó. Az ilyen nők amúgy is iszonyat hisztisek, most a terhességet meg alaposan kihasználják, hogy mindenen megsértődhessenek és aztán neked kelljen megalázkodva bocsánatot kérned. (Nehogy megtedd!) Nekem is volt ilyen ismerősöm, a legjobb barátnőm. Mondanom sem kell, a terhessége 5. hónapjáig bírtam, aztán megszakítottam vele a barátságot. Senkinek nem kell eltűrnie ezt a hülyeséget
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!