Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csúnyább vagyok anyaként?

Csúnyább vagyok anyaként?

Figyelt kérdés
Más is csúnyábbnak látja magát mint szülés/gyerek előtt? Ducibb arc,stria mindenhol…

#Csúnyaanya
2022. jan. 9. 00:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem irt olyat amin ne lehetne javítani, ha van rá igény. Akár ha a szülés utáni depresszió miatt látja valaki magát bányarémnek arra is van megoldás. De egyszerűbb gyártani a kifogásokat. Az ingyen is van.

Az a megjegyzésed, hogy (sajnos) volt lehetőség szaporodni, különösen korlátolt és ostoba. 🤦🏻‍♀️

Végül is nem én szenvedek saját magam miatt feleslegesen. Szóval a témát részemről lezártam.

2022. jan. 10. 09:30
 22/24 anonim ***** válasza:
88%

Ja,mert ha kapsz egy autoimmun pajzsmirigy alulműködést azon lehet javítani,nem? K*ssolj már,könyörgöm,rendesen bántó az ostobaságod.Aki cukros marad az is onnantól cukrosként él.Inzulin,diéta,időben enni,stb.

Ha akar se tud változni többet,és nem a súlyon van a hangsúly mindig.(nagyon sokat cseszegethettek a súlyod miatt ha ennyire a mániád,hogy valaki hány kg :D)

Nekem pl striáim vannak pedig szinte semmit nem híztam én a terhesség alatt.A baba súlya + a magzatvíz volt a plusz súlyom,mégis úgy berepedezett a hasamon a bőr,hogy ha mellé tettél volna egy görögdinnyét a megszólításig hasonlították volna.

Vagy maradnak maradandó terhesség utáni gondjaid vagy idővel minden helyre jön.Itt nincs az,hogy most "csirbú" meg "csiribá" és majd minden helyre pattan az életben mintha nem is szültél volna.Akinek meg igen tegye össze a két kezét.Bár engem abszolút nem zavar vagy nem akadályoz semmiben az,hogy vannak fehér csíkok a hasamon.Terhes voltam,büszkén viselem.(és amúgy se tudnám eltűntetni,ha akarnám se 🤷🏼‍♀️)

2022. jan. 10. 12:09
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok a #8-as válaszolót, régóta nyomja itt az ilyen kommenteket, gyereket persze még képen nem látott, nemhogy legyen is neki. Akkora f...ságokat szokott írni hogy lefordulsz a székről a nevetéstől. Ő csak egy bohóc, semmi más.
2022. jan. 12. 00:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Homlokon kellene már pattintani a sok ilyen bohócot,nincs jobb dolga mint cseszegetni másokat..:'D
2022. jan. 12. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!