Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csúnyább vagyok anyaként?

Csúnyább vagyok anyaként?

Figyelt kérdés
Más is csúnyábbnak látja magát mint szülés/gyerek előtt? Ducibb arc,stria mindenhol…

#Csúnyaanya
2022. jan. 9. 00:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
7-es: mennyi idos volt a gyermeked, amikor megcsinaltattad a melleid? Tudnal par infot irni a regeneralodasi fazisrol, gondolom nem emelgethettel? Nem tanacsolta a doki, hogy ha akarsz meg egy gyermeked, ink utana csinaltasd meg? Enyem szoptatas utan nem nez ki tul jol, osszementek es jo egy centit lejjebb huzta oket a gravitacio, nem vagyok vele kibekulve sajnos, raadasul meg 2-3-4 kg-t le szeretnek adni szal kb ures tejes zacsik lesznek a vegere es most leszek 30, erosen gondolkodom en is a plasztikan :) Koszi, ha valaszolsz.
2022. jan. 9. 09:31
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

Én hányingerkeltőnek érzem magam. Az arcom is undorító, 40 évesnek nézek ki 25 évesen. Genetika miatt alapból lila karika és 2 szarkaláb van a szemem alatt, amit nem is lehetett soha semmivel sem elfedni, de most már még sötétebb és 3 szarkaláb van a szemem alatt.

Tiszta striás a hasam, a derekam, a combom. Már soha többé nem megyek strandra így.

Nem szoptattam, de a mellem nagyon lóg.

Házra spórolunk, de erősen gondolkozok a plasztikai mütéteken (mell, arc), mert nem akarok úgy élni, hogy letakargatom a tükröket, mert nem merek belenézni.

2022. jan. 9. 10:05
 13/24 anonim ***** válasza:

11-es, írj privátban és szívesen válaszolok mindenre😊

7-es voltam.

2022. jan. 9. 11:01
 14/24 anonim ***** válasza:
14%
9. Sajnállak hogy ilyen frusztrált vagy és engem kritizálsz, ahelyett hogy a kérdésre válaszolnál. Röhejes 😆😆
2022. jan. 9. 13:12
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

Az igényesség meg a szépség nem ugyan az!

Hiába igényes valaki, ha amúgy bűn ronda!

Itt senki nem arról beszélt, hogy eligénytelenedett szülés után, hanem, hogy megváltozott a testünk, a bőrünk, az arcunk. Ezt ba*hatod akármilyen igényes vagy…

2022. jan. 9. 13:20
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Nem èrzem magam csùnyàbbnak, +5kg van rajtam, de szeretem, hogy nem vagyok vèkony. Jò, itthon tudok slamposan kinèzni, ha èppen nehèz nap van.

Èn 2 rèszre szednem a kinèzer kèrdèst. Van, akinek tènyleg megvàltozik a teste (stria lògò mellek, hajhullàs, hìzàs, stb). A màsik kategòria pedig, amikor azèrt nèz ki valaki rosszabbul mert nincs ideje/ igènye csinosabban öltözni.

Nagyban meghatàrozza az ènkèpünket, hogy melyik kategòriàba esünk. Az elsőn nem lehet olyan könnyedèn vàltoztatni, a masikon pedig igen.

2022. jan. 9. 15:12
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Terhesség és szülés előtt és után is igényes voltam / maradtam."

Szóval a terhességgel járó változások amikhez semmi közöd nincs mert akkor is megtörténnek,ha nem akarod vagy nem teszel semmit ami elő idézné (például bereped a bőröd mert nem egy 2 kilós játék babát kell kihordanod hanem mondjuk 3,5-4kg-osat..) az igénytelenség? B*szottul igénytelen igazad van,te meg tökéletes vagy amiért pont nem lett ebben a terhességben semmi hátrányod.Az ilyet kellene jól megnyakalni,hogy mindig hülyeségeket beszél.🙄

2022. jan. 9. 17:50
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Hàt ha mondjuk kopasz foltos a fejed a hajhullástól (fodrász, jó frizura), pattanásos a bőröd a hormonoktól (kozmetológus-bőrgyógyász), +10 kiló van rajtad (diéta, sport) csak tokában amit nem adsz le, mert nem akarsz megmozdulni (és még sorolhatnám), akkor azért vagy ronda mert igénytelen vagy.
2022. jan. 9. 17:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken mind lehet javítani,de a pofádon ékeskedő plusz réteg bőrt még plasztika se tűntetné el,az ide visít..

Terhesség alatt a hormonok miatt sok minden változik,ami ellen nem tudsz mit tenni.

Ami ellen tudsz az ellen teszel,és nem látom hogy itt bárki is olyasmiket sorolt volna fel ami ellen lehet tenni.Talán a súlyod az egyetlen amit te tudsz befolyásolni,azt se egyszerű ha mondjuk terhességi diabéteszt vagy pajzsmirigy alul/túlműködést nyersz magadnak..diéta van rá,de lóf*sznyi értelme van a diéta és kismama tornának vagy a rendszeres sportnak,ha egyszer vizesedsz.A vizesedésen se gyógyszer,se vízhajtó (amit nem is szedhetsz terhesség alatt) se semmi nem segít.Boka,térd,pont az említett toka (ott a pajzsmirigyed,ha az be van duzzadva akkor amiatt is lehet nagy valakinek),kézfejek szinte mindig minimum levizesednek ha valaki vizesedéssel küzd és ez nem kövéreket érint csak.Bárkit akinek a hormon változása ezt idézi elő főként 24 hetet követően.A terhesség vége maximum az ami helyre hoz,ha bármi kellemetlen tünetet kapsz,plusz még egy pár hét ameddig helyre állnak a hormonjaid,nagyjából a gyermekágyi vérzés végét követően..:D

De miért is gondolkoznál azon,hogy vajon mi miért van egyszerűbb ítélkezni és magadat igényesebbnek beállítani,holott csak egy érzéketlen bunkó paraszt vagy,akinek még lehetősége volt (sajnos) szaporodni is. :D

Én nem sok mindent változtam,talán a hajhullás és a derékfájás kínzott hetekig.De pontosan láttam mennyit szenvednek sokan a plusz gyógyszerekkel,a folyamatosan zsíros bőrrel,a folyamatos hajhullással (honnan jött neked,hogy kopaszodnak? sokkal több haja van a terhes nőknek,azért hullik,mert sok a felesleg),valakinek a körmei puhulnak el és a fogai lesznek átlátszóbbak hiába szednek kalciumot is..

2022. jan. 9. 18:25
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

19-es: akár én is írhattam volna!!

(6. és 9-es voltam)

2022. jan. 9. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!