Megvagytok elégedve a gyerekorvosotokkal?
15.01-es
ez nem semmi!
sajnálom a kicsit.
14:39-es!
Ki volt a dokitok? Kísértetiesen hasonlít a miénkre :-((
15:01-es vagyok
Nem kell sajnálni, túl vagyunk rajta :-D, szerencsésen megúsztuk, de nem ezen a gyerekorvoson múlott.
Nagyon közel voltam, ahhoz, hogy felhívjam a főnökét, de aztán rájöttem, hogy a mai világban, ahol vidéken orvoshiány van, úgysem csinálnak vel semmit.
5 éve készül nyugdíjba, de még mindig itt van.
Amúgy a védőnőnek úgy kommunikálta le, hogy ő még nem látott újszülötett hányni csak bukni, így nem is gondolt arra, hogy hány.
Na az az orvos milyen aki, 35-40 év munka alatt nem látott újszülötett hányni? Főleg, hogy 3 gyermekes anyuka
A mostanit imádjuk .-D
Amúgy az orvosváltásnál be sem kell menni a régi orvoshoz, az új intéz mindent. Bemész, hoyg ide szeretnél járni és elvállal-e. Kitöltesz egy papírt és kész. A régi meg lée van t0jva
Meg vagyok vele elégedve, maximálisan. Nagyon-nagyon kedves doktornő, és nagyszerű szakember.
Ellenben aki helyettesíteni szokta ha esetleg szabadságon vagy Afrikában van, az nagyon olyan mint a tiétek. :( Ő hozzá már be sem viszem a fiamat, olyankor inkább elviszem az ügyeletre ha nagyon muszáj. Szerencsére ilyen nem sokszor van.
A mostanival meg.
A lányom 3,5-4 hónapos volt, amikor váltottunk.
"Növekedési ugrásnál" tápszer és főzeléket tanácsolt, nem a szoptatást segítette (3 hónapos gyereknél), a hüvelygyulladását meg sem próbálta gyógynövényes alapon kikezelni.
Összességében úgy érzem átvert, mert 36 hetes terhesen elmentem hozzá, és kikérdeztem, elmondtam,, mik az "elvárásaink" a gyerekorvos felől (ha nem muszáj ne gyógyszerezzen). Ő előadta, hogy mekkora homeopátiás, meg minden, meg majd ő fogja tudni, mikor kell gyógyszer és persze nem fog azonnal ahhoz nyúlni.
Na ennek fényében a mostani gyerekorvoshoz 10 perc autóval vagy 1,5 óra busszal (körbe kell menni), de megéri, mert a dokinénik rendes nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!