Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megvagytok elégedve a gyerekor...

Megvagytok elégedve a gyerekorvosotokkal?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 14:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

meg!! Nem szószátyár, ha kérdésem van válaszol és gyönyörűen bánik a gyerkekkel!

olyan 40 körül lehet, pasi.

2010. szept. 8. 14:30
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

A mostanival már igen.

Nemrég váltottunk mert az előzőnek fertelmes stilusa volt és ha csak eltüsszentette magát a lányom egyből antibiotikumot meg az orvoslátogató által ajánlott bélflórából akart kúraszerüen adni neki.

2010. szept. 8. 14:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Érdekes a stílusa, de nagyon jó szakember!
2010. szept. 8. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Most már én is elégedett vagyok vele. Az első 2-3 alkalommal mikor nála voltunk nagyon mufurc volt és távolságtartó nem csak velem, hanem a gyerekkel is. De azóta rájöttem, hogy ő is csak ember és éppen rossz napja volt, mikor mentünk. Az utóbbi 5-6 alkalommal tüneményes volt, már a kisfiam sem fél tőle.
2010. szept. 8. 14:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De szerencsérenemsokára költözünk és akkor majd lesz másik. Addig is próbálok érdeklődni az új helyen, hogy kihez érdemes menni...
2010. szept. 8. 14:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
a mostanival már igen. A kisfiam 21 hónapos korára csonttá fogyott (9.3 kg) és nagyon puffadt volt a hasa, mint egy afrikai éhező. Folyamatos hasmenése volt és erős vashiánya. A doki nem nagyon vizsgálta mi a baj, ezekre a tünetekre azon kívül, hogy vasat írt fel, csak a torkát nézte meg. Elvittük egy másik dokihoz (azóta nála vagyunk) aki azonnal elküldött vérvételre, és gyorsan kiderült, hogy a kisfiam lisztérzékeny. Minden szükséges vizsgálatot elvégeztek, és azóta (2 hónapja) diétázik. Már 10,7 kg, és nagyszerűen van, hasmenés elmúlt, stb. Nagyon dühös vagyok az előző dokinkra, ő politizál is a praxis mellett, és a 21 hónap alatt szinte mindig úgy vizsgálta a kisfiam, hogy vagy a mobiltelefon lógott a fülén, vagy párhuzamosan 2 gyereket vizsgált, mert mindig rohant. Most nyugodt vagyok, hogy eljöttünk.
2010. szept. 8. 14:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan! Ö a második orvosunk, mert a régi doktor bácsink nyugdíjba ment. Kb. velem egy korú a doktornő v(30-as évei végén járhat), látszik, hogy szereti a gyerekeket, emellett jó szakember és alapos is. Igaz, hogy betegség miatt a picivel még nem jártunk nála, csak tanácsadáson, de ott nagyon jó benyomást tett rám.
2010. szept. 8. 14:48
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos én nem tudok ilyen jókat írni a mi doktornőnkről. Olyan furcsa... Van amikor teljesen normális, de többször van az, hogy olyan érzésem van mintha nem is figyelne arra amit mondok neki.Ha meg kérdezek valamit, akkor is olyan unottan válaszol. Ha sokan vannak, akkor meg csak úgy szórja ki a gyerekeket. Egyébként, hogy lehet orvost váltani?
2010. szept. 8. 14:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A mostanival igen. igaz, ez nem a mi településünkön dolgozik, így minden egyes vizsgálatnál 30 km-t utazunk.

Az első lányom betegen született. Tudtuk már a terhességi UHán, hogy valami baja van, akkor még nem tudtuk, hogy mi, csak azt, hogy valami van a hasában, valószínű, hogy egy ciszta.

A kislányom 4450 grammal született, nagyon jól szopizott, igazán nem találtak nagy bajt a születéskor, így azt mondták a kórházban, hogy majd a gyerekorvoshoz vigyem, ha valami baj van, közben elkezdték a kivizsgálást. Ambulánsan hordtuk kivizsgálásra.

Azt még elnéztem neki, hogy nem adott utiköltség papírt, azzal a címszóval, hogy azt a rászorulóknak találták ki (200 km/vizsgálat), és 2 naponta jártunk a klinikára.

Egyik este (4,5 hetes volt) visszajött az anyatej. Éjszakai szopi bentmaradt. Reggel megint minden kijött. Nem kicsit fel, hanem sugárban. elvittem a dokihoz, aki szó szerint le "hisztis pics@zott", közölte, hogy bukik a baba és hogy ezzel miért zaklatom stb. eleve is van bőven háj a gyerken, nem baj, ha fogy egy kicsit!

Bőgve mentem haza, a tízórai szopi sem maradt benne.

Felhívtam anyukámat, aki a régi gyermekorvosommal beszélt (akihez én jártam gyerekként), átmentünk hozzá (ő van 30 kmre), és rajta keresztül jutottunk el a kórházba, ahol már másnap megműtötték. Petefészek cisztája volt, ami rotálódott és nagyon rossz állapotban volt az én kicsikém.

A férjem bement a doktornőhöz, erre egyből azzal kezdte a doki, hogy mostmár ő megy hisztizni stb.

Mikor közölte vele a férjem, hogy a gyerek már a műőben van, csak hebegett-habogott.

Azóta nem voltam nála. Az utcán jó hangosan köszön és mosolyog, zavarja, hogy mindenkinek elmondom milyen is valójában.

A mostani doktornőnket imádom :-D, nem érdekel, hogy utazunk, legalább meglátogatjuk anyukámékat, mert ők ott laknak.

2010. szept. 8. 15:01
 10/16 anonim ***** válasza:
36%
váltani úgy tudsz hogy elmész egészséges rendelésre ahhoz akit választottál és elkéri az elődjétől a kartonotokat.
2010. szept. 8. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!