Megvagytok elégedve a gyerekorvosotokkal?
meg!! Nem szószátyár, ha kérdésem van válaszol és gyönyörűen bánik a gyerkekkel!
olyan 40 körül lehet, pasi.
A mostanival már igen.
Nemrég váltottunk mert az előzőnek fertelmes stilusa volt és ha csak eltüsszentette magát a lányom egyből antibiotikumot meg az orvoslátogató által ajánlott bélflórából akart kúraszerüen adni neki.
A mostanival igen. igaz, ez nem a mi településünkön dolgozik, így minden egyes vizsgálatnál 30 km-t utazunk.
Az első lányom betegen született. Tudtuk már a terhességi UHán, hogy valami baja van, akkor még nem tudtuk, hogy mi, csak azt, hogy valami van a hasában, valószínű, hogy egy ciszta.
A kislányom 4450 grammal született, nagyon jól szopizott, igazán nem találtak nagy bajt a születéskor, így azt mondták a kórházban, hogy majd a gyerekorvoshoz vigyem, ha valami baj van, közben elkezdték a kivizsgálást. Ambulánsan hordtuk kivizsgálásra.
Azt még elnéztem neki, hogy nem adott utiköltség papírt, azzal a címszóval, hogy azt a rászorulóknak találták ki (200 km/vizsgálat), és 2 naponta jártunk a klinikára.
Egyik este (4,5 hetes volt) visszajött az anyatej. Éjszakai szopi bentmaradt. Reggel megint minden kijött. Nem kicsit fel, hanem sugárban. elvittem a dokihoz, aki szó szerint le "hisztis pics@zott", közölte, hogy bukik a baba és hogy ezzel miért zaklatom stb. eleve is van bőven háj a gyerken, nem baj, ha fogy egy kicsit!
Bőgve mentem haza, a tízórai szopi sem maradt benne.
Felhívtam anyukámat, aki a régi gyermekorvosommal beszélt (akihez én jártam gyerekként), átmentünk hozzá (ő van 30 kmre), és rajta keresztül jutottunk el a kórházba, ahol már másnap megműtötték. Petefészek cisztája volt, ami rotálódott és nagyon rossz állapotban volt az én kicsikém.
A férjem bement a doktornőhöz, erre egyből azzal kezdte a doki, hogy mostmár ő megy hisztizni stb.
Mikor közölte vele a férjem, hogy a gyerek már a műőben van, csak hebegett-habogott.
Azóta nem voltam nála. Az utcán jó hangosan köszön és mosolyog, zavarja, hogy mindenkinek elmondom milyen is valójában.
A mostani doktornőnket imádom :-D, nem érdekel, hogy utazunk, legalább meglátogatjuk anyukámékat, mert ők ott laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!