Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan fogamzásgátló...

Mondanátok olyan fogamzásgátlót amivel megvagytok elégedve, és nem borsos az ára?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
ez egy eléggé hülye kérdés, mivel mindenkinek más a jó...de ha az árakat nézed, akkor a legtöbb, gondolom tudod 4000 körül van
2010. jún. 19. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
nem lehet ígymondani. Ami nekem jó az neked valószínü nem. Az orvos megcsinálja a hormonvizsgálatot és az alapján felír egy gyógyszert.
2010. jún. 19. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Félreértettétek szerintem a kérdezőt,mivel ő nemcsak gyógyszerre értette,hanem fogamzásgátló,vagyis bármi amivel védekezni lehet,de lehet én értelmezem félre:)Amúgy ebben nemtudok nekem segíteni,mert eddig én csak gyógyszert szedtem,de azt soha többet...de biztos lesznek akik mondanak valami okosat majd:)(32h)
2010. jún. 19. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre,hogy mivel a legtöbb pár házaséletének száma csökken a gyerek születése után, így a legjobb ha nem bombázzák hormonnal a nőt(még akkor is ha az csak szoptatós gyógyszer-->mellesleg bnőm így lett most terhes a 3. gyerekével:S), szóval a legjobb a kúp vagy a gyűrű,veszel egy dobozzal aztán használod amikor akarod, nem kerül sokba véd is(bár a kúp mellé jó ha ki is szállnak még előtte), és tényleg olcsó
2010. jún. 19. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szulesek elott Nuvarint huvelygyurut hasznaltam, de ez ugyanazon az elven mukodik, mint a fogamzasgatlo tabletta, tehat 21 napig bent van, majd 7 nap szunet, folyamatosan hormont adagol, annyi a kulonbseg, hogy kozvetettebben hat, nem megy at az emesztorendszeren, igy kimeletesebb. Viszont nem valami olcso, havi 3ezer korul volt akkor, gondolom nem csokkent az ara azota. Hasznaltam elotte tobb fajta tablettat, modernebbeket, nem voltak olcsok es nekem nem is volt jo, gyakran volt pecseteloverzesem miattuk.

Spiralt nem szerettem volna, pesszariumban nem igazan bizom, ovszert nem szeretjuk, kulonbozo spermaolo zselek, kremek nekem szinten nem tuntek biztos modszernek. HOrmoninjekciot nem szerettem volna, mert nekem tul radikalisnak tunik.

Ezert szulesek utan maradtam a tablettanal. Jelenleg Triregolt szedek, ez nem draga, asszem 3-4 ezer korul van a harom havi. Nem a legmodernebb, de tekintve, hogy nekem a gyengebb hormontartalmuak nem voltak jok, igy ezt irta a dokim.

2010. jún. 20. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!