Mondanátok olyan fogamzásgátlót amivel megvagytok elégedve, és nem borsos az ára?
Szulesek elott Nuvarint huvelygyurut hasznaltam, de ez ugyanazon az elven mukodik, mint a fogamzasgatlo tabletta, tehat 21 napig bent van, majd 7 nap szunet, folyamatosan hormont adagol, annyi a kulonbseg, hogy kozvetettebben hat, nem megy at az emesztorendszeren, igy kimeletesebb. Viszont nem valami olcso, havi 3ezer korul volt akkor, gondolom nem csokkent az ara azota. Hasznaltam elotte tobb fajta tablettat, modernebbeket, nem voltak olcsok es nekem nem is volt jo, gyakran volt pecseteloverzesem miattuk.
Spiralt nem szerettem volna, pesszariumban nem igazan bizom, ovszert nem szeretjuk, kulonbozo spermaolo zselek, kremek nekem szinten nem tuntek biztos modszernek. HOrmoninjekciot nem szerettem volna, mert nekem tul radikalisnak tunik.
Ezert szulesek utan maradtam a tablettanal. Jelenleg Triregolt szedek, ez nem draga, asszem 3-4 ezer korul van a harom havi. Nem a legmodernebb, de tekintve, hogy nekem a gyengebb hormontartalmuak nem voltak jok, igy ezt irta a dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!