Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megvagytok elégedve a szoptató...

Megvagytok elégedve a szoptatós párnával?

Figyelt kérdés
Én utálom! Vagy kifogtam egy gagyit,vagy nem tom, de susog, kemény- hiába egy csomó golyót kiszedtem belőle. 5 forintot is kár érte adni nem hogy 5000-t.
2011. aug. 24. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon jó, noha használtan vettem, nevenincs fajta, de nem kemény és nem susog.
2011. aug. 24. 21:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Én is nevenincset vettem, és imádtam, nagyon nem szerettem nélküle szoptatni, fiamnak is az volt a kényelmes...
2011. aug. 24. 21:58
 3/14 anonim ***** válasza:

Az enyém kölcsönben volt, mivel egy ismerősőm sem szerette használni, így feleslegesen nem akartam venni. Nincs márkája, de én (a tulajsonosával ellentétben) nagyon szerettem. Kb.2-2,5 hónapos koráig használtam, utána már akkora volt, hogy nem kellett "alátámasztás". Ami nekem volt az a nagyobb (vastagabb) fajtájú, nem kemény, nem susog (attól susoghat ha használat közben összeesnek a golyók vagy kiveszel belőle). Karosszékben nem jó használni. Én nagy kanapén ültem hátam mögött sok párnával, hogy a gerincemnek kényelmes legyen, így a párnának oldalt is volt hely. Ha elöl volt a baba, a párna oldalsó része volt a kartámla. Úgy is kényelmes volt a használata ha oldalt volt a fiam.

[link]

Minden pózt kipróbáltam, de nekem mint írtam a karosszék nem jött be, ahogy a törökülés sem. De hátha ezek a képek segítenek.

2011. aug. 24. 22:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerettem, mert így sokkal kényelmesebb volt a hosszas szoptatás. 3500-ért vettem és mai napig használjuk a lányomnál a kiságyban van, nélküle nem alszik, ahhoz bújik. Pedig már 19 hónapos.
2011. aug. 24. 22:14
 5/14 anonim ***** válasza:
én is nagyon szeretem.Bár nekem meg pont az a bajom vele,hogy kezdenek összeesni benne a golyók,és már nem tart úgy,mint az elején.
2011. aug. 24. 22:49
 6/14 anonim ***** válasza:

kölcsönbe kaptam ugyanezt a típust, amit te írsz. ott van a polc tetején, nem használom. megtanultam anélkül szoptatni, sokkal kényelmesebb.

szóval a kérdésre a válasz: nem, nagyon nem. amíg picike volt a baba egy sima kispárnával szoptattam, ennek az izének semmi tartása

2011. aug. 25. 09:06
 7/14 anonim ***** válasza:

nekem van es nagyon szeretjuk...most lesz 4honapos a kislanyom, szinte mindig azzal szoptatom, neki is kenyelmesebb ha nem tartom, nem melegitem ot, ficankol kedvere...:)

igaz, hogy most a nagy melegben meg igy is izzad szopi kozben, inkabb agyon fekve szoptatom most, ugy kevesbe van melege...

de a parnat nagyon szeretjuk..szinten nevenincs es nem is golyos, hanem mas pamuttoltelek van benne...

2011. aug. 25. 09:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is 5000 körül vettem, még a terhességem elején. Mikor megvettem először én is csalódtam, nagyon kemény volt és kényelmetlen. Aztán a terhességem középtáján elővettem és egy áldás volt. Csak azzal tudtam aludni és kitámasztani magam, kényelmes pozícióba kerülni. A párom alig fért el az ágyban, de volt hogy ő is használta. Szülés után is nagyon jó volt, csak azon szoptattam. Most 11 hónapos a kislányom és imádja. Kár hogy kiveted a golyókat, mert ha használod idővel összeesik.
2011. aug. 25. 10:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Pont azért vettem ki, hogy majd vissza tudjam rakni ha kell. Egy két literes műanyag doboznyit vettem ki mindössze, mert, olyan volt, mint a beton. Próbálom használni, lábamat fel rakom rá, meg neki dőlök, ha olvasok...de alváshoz egy puhább párna vált be, amit a térdeim közé teszek, a csücskével pedig picit alátámasztom a pocimat, így nagyon kényelmes-még :)Az elv, amin működnie kellene, nekem is tetszik és örülnék, ha tudnám használni szoptatáshoz is. Csak ne susogna ennyire!!!!!!!! :) :) :)
2011. aug. 25. 10:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Jaa,hogy még nem is szoptatsz vele:)Terhesen nekem sem jött be(ilyen bumeráng alakú van nekem)de szoptatáshoz szuper:)
2011. aug. 25. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!