Miért ilyen gyenge pozitívak a tesztjeim?
Figyelt kérdés
Harmadik baba, mindháromszor ugyanaz a forgatókönyv. Alig láthatóan pozitív a teszt (szinte az összes létező tesztet kipróbaltam), ami erősödik ugyan, de még egy hét elteltével is szinte nagyítóval kell keresni a 2. csíkot. Mindkét terhességemmel rendben ment minden, illetve most a harmadik is idáig teljesen rendben van. Egyszerűen nem értem.2022. jan. 6. 15:42
1/7 A kérdező kommentje:
Azt még leírom, hogy egyik sem fogant később, hanem pont középidőben. Ezt orvos állapította meg.
2022. jan. 6. 15:44
2/7 anonim válasza:
A teszt a lényeg, vagy a baba? 😄 Lényegtelen, milyen erős, csak legyen ott.
3/7 anonim válasza:
Nekem mind a 4 gyereknél éppen hogy látszott a két csík. Mikor elmentem dokihoz voltam 9hetes.siman volt szivhang. Mondta nézzem most ha annyira akarom azt az erős tesztet. Meg csináltam. Ugyan az volt. Halvány. De nekem azt mondták valószínű nem olyan erős hormon volt még bennem. Attól függetlenül itt a 4 gyerekem.
4/7 anonim válasza:
Nekem az első babával majdnem a10.hètig alig volt látható csak ha nagyon rá fókuszáltam akkor volt ki vehető,most a második babát várjuk kb 5-6hetesen csináltam a tesztet ès nagyon erős volt mind 2
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából mindháromszor szerettem volna a férjemnek egy szép bejelentést, de ilyen tesztek után nem mertem. Komolyan, csak akkor látszódott, ha ráfókuszáltam. Ha ide gyakorira kiraktam volna, biztos én lettem volna a leghülyébb, hogy beképzelem a terhességet. Csak fura, hogy másnál már az 1.nap késésnél leugrik a 2.csík.
2022. jan. 6. 17:03
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg genetika. Van, akinek nem megy át a vizeletébe a hcg és végig negatívat tesztel.
7/7 anonim válasza:
Nekem is halvány volt mind a 4. Egyértelmű, de nagyon halvány. Hozzáteszem, tünetem sem volt semmi egyikkel sem, valószínűleg kevesebb hcg-t termel a szervezetem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!