Létezik hogy a délutáni tesztjeim pozitivak, a reggeli elsők viszont mindig negativak?
Nem értem mi történik velem. Terhes tüneteim vannak, volt is esélyem rá teherbe esni, persze nem lenne gond ha jönne a baba.
Szóval ma 2-dik napja hogy késik. 3 napja tesztelek folyamatosan reggeli első pisiből és délután is olyan 5 körül. Ami számomra megdöbbentő hogy a teszt egyszer negatív egyszer pozitív. A reggeli mindig negativ, a délutáni mindig pozitiv ami erősödik.
Ha minden délután picit erősebb a tesztem hogy lehet hogy a reggeliek mindig totál hómezők?
Ráadásul a délutáni pisi csak 3-4 óra hosszás, az esti pedig több mint 6 órás. Már próbáltam hogy direkt keveset iszok. De a reggeli mindig negatív!
A délutáni pozitív tesztjeim nem szellemcsíkosak, rózsaszín 2-dik határozott csík van rajtuk!!
Lehet méhenkívüli terhesség? Vagy más baj van?
Volt már valaki így??
Facelle teszttel szoktam tesztelni!
Nagyon jó kérdés. Ha nem valami félreértés, vagy különböző érzékenységű tesztek, akkor az anyagcsere adhat választ a kérdésedre, de sajnos ehhez már én nem értek. A pozitív az pozitív, tehát a szervezetedben van HCG hormon,tehát számomra egyértelmű, hogy babát vársz.
Menj el laborba béta hCG tesztre.
Láthatnám a teszteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!