Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas az lh hormonom, amitol...

Magas az lh hormonom, amitol 4 honapja pozitivak a terhessegi tesztjeim. Mivel lehet kezelni, hogy kevesebb legyen az lh szintem?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász mit mondott? Ha nem vagy vele elégedett, keress meg egy másikat.
2017. febr. 7. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Mit mond az orvod?
2017. febr. 7. 10:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Orvost akartam irni
2017. febr. 7. 10:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Ja,elfelejtettem leírni. Aztmondja,ezen csak a diéta segít. De az nem a pco szindrómán segít?

Diétán vagyok egyébként 2 hónapja.

2017. febr. 7. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez is PCO tünet. IR-ed nincs véletlen? Mert akkor a diéta nem segít csak a gyógyszerrel együtt. Nekem ugyan nem volt magas LH szintem csak szimplán nem volt peteérésem. Kiderült az IR kaptam rá gyógyszert + diétáztam és a harmadik gyógyszeres ciklusban sikerült a baba. Előtte 7 év türelmetlenségen mentünk át és egy vetélésen.

15hkm

2017. febr. 7. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Terhességi teszt nem lesz pozitív az lh-tól. Ha pcos vagy akkor kell a diéta, sport, gyógyszer kombó.
2017. febr. 7. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, Ha nagyon magas az LH szint akkor a HCG teszt is kimutatja, ahogy fordítva is, mikor terhes valaki az ovu teszt is erős pozitív főleg mikor még csak halvány a hcg.
2017. febr. 7. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen mert a terhesség elején magas az lh szint is, de fordítva nem működik.
2017. febr. 7. 13:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Ne haragudj,de inkább az orvosomnak hiszem el a szavait mint neked.

"Az egyik női nemi hormon, az úgynevezett luteinizáló hormon (LH) emelkedett szintje – pl. kétoldali petefészek eltávolítás után, menopauzát követően, nyugtatók szedése – esetén is álpozitív teszteredményt kaphatunk. Néhány belgyógyászati betegségnél, beszűkült veseműködés, fehérjevizelés, immunbetegség valamint pajzsmirigy alulműködés esetén is gondolni kell arra, hogy az elkészített teszt eredménye nem valós."

Minden eredményem jó,aztmondta a pco kizárható. Kellene egy másik orvost keresnem?

Régen ovu időben is pozi lett a terhességi tesztem (nyílván halványan-egyszer kipróbáltam),de most minden hónap végén is az. Az pedig elég valószínűtlen,h minden hónapban terhes vagyok.

A peteérésemet követi a dokim,aztmondta addig nem kell kezelni a hosszú ciklusomat amíg van peteérésem. Szerintetek ez helytálló?

2017. febr. 7. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Igy van! Az lh hormon magas szintje tud generalni fals pozitiv terhessegi tesztet. Aki nem tudja,nem irkaljon hulyesegeket.

Elmeletileg a baratcserje kapszula szepen beallitja az lh hormont is,de en azert beszelnek errol a dokival. Ha van peteeresed akkor tulajdonkeppen csak a tesztek miatt akarod csokkenteni? Nyilvan normal allapotba kellene hozni es ha a dokid ilyen szinten nem foglalkozik veled akkor en valtanek.

2017. febr. 7. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!