Magas az lh hormonom, amitol 4 honapja pozitivak a terhessegi tesztjeim. Mivel lehet kezelni, hogy kevesebb legyen az lh szintem?
Ja,elfelejtettem leírni. Aztmondja,ezen csak a diéta segít. De az nem a pco szindrómán segít?
Diétán vagyok egyébként 2 hónapja.
Ez is PCO tünet. IR-ed nincs véletlen? Mert akkor a diéta nem segít csak a gyógyszerrel együtt. Nekem ugyan nem volt magas LH szintem csak szimplán nem volt peteérésem. Kiderült az IR kaptam rá gyógyszert + diétáztam és a harmadik gyógyszeres ciklusban sikerült a baba. Előtte 7 év türelmetlenségen mentünk át és egy vetélésen.
15hkm
Kedves utolsó! Ne haragudj,de inkább az orvosomnak hiszem el a szavait mint neked.
"Az egyik női nemi hormon, az úgynevezett luteinizáló hormon (LH) emelkedett szintje – pl. kétoldali petefészek eltávolítás után, menopauzát követően, nyugtatók szedése – esetén is álpozitív teszteredményt kaphatunk. Néhány belgyógyászati betegségnél, beszűkült veseműködés, fehérjevizelés, immunbetegség valamint pajzsmirigy alulműködés esetén is gondolni kell arra, hogy az elkészített teszt eredménye nem valós."
Minden eredményem jó,aztmondta a pco kizárható. Kellene egy másik orvost keresnem?
Régen ovu időben is pozi lett a terhességi tesztem (nyílván halványan-egyszer kipróbáltam),de most minden hónap végén is az. Az pedig elég valószínűtlen,h minden hónapban terhes vagyok.
A peteérésemet követi a dokim,aztmondta addig nem kell kezelni a hosszú ciklusomat amíg van peteérésem. Szerintetek ez helytálló?
Igy van! Az lh hormon magas szintje tud generalni fals pozitiv terhessegi tesztet. Aki nem tudja,nem irkaljon hulyesegeket.
Elmeletileg a baratcserje kapszula szepen beallitja az lh hormont is,de en azert beszelnek errol a dokival. Ha van peteeresed akkor tulajdonkeppen csak a tesztek miatt akarod csokkenteni? Nyilvan normal allapotba kellene hozni es ha a dokid ilyen szinten nem foglalkozik veled akkor en valtanek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!