Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, ha az apuka...

Mit tudok tenni, ha az apuka minden plusz költség felét (pl cipő) kifizetteti, viszont ha én kérem, hogy fizesse ki a gyerekekkel kapcsolatos rendkívüli kiadások felét, arra nem hajlandó?

Figyelt kérdés
Az indok, hogy belefér a tartásdíj összegébe (40 ezer Ft)
2022. jan. 5. 06:00
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
És mielőtt bárki is ezzel jönne, felajánlottam az apukának, hogy nevelje ő a gyerekeket, mert én nem tudok nekik anyagilag mindent megadni (vhogy sejtettem, hogy nem fog lelkesedni az ötletért, így biztosra mentem). Hát nem tényleg így lett?
2022. jan. 7. 16:57
 32/33 A kérdező kommentje:
29: ezen kívül, honnan tudod, hogy mennyi kiadásom van, honnan gondolod, hogy olyan könnyen elő tudom teremteni az ennivalón, rezsin túli kiadásokra a pénzt?
2022. jan. 7. 16:59
 33/33 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudok ilyesmit, kerdezo. Azt tudom, hogy van X fizetésed, ami 10e plusz a családi adokedvezmeny miatt, van mellé 13700 csaladipotlekod és 40 e tartasdijad. Ebből kifutna egy cipő, ami se nem rendkívüli, se nem irdatlan összegű kiadás. De nem futja ki, így apuka megveszi a cipőt, neked meg 20e helyett 10be kerül. Ha ez nem tetszik, akkor a, vegyél te cipőt a gyereknek, vagy b, ne vegyél neki és ne fizesd ki a felét. Mit csinál apuka, elveszi a fel parat?
2022. jan. 7. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!