Mit tudok tenni, ha az apuka minden plusz költség felét (pl cipő) kifizetteti, viszont ha én kérem, hogy fizesse ki a gyerekekkel kapcsolatos rendkívüli kiadások felét, arra nem hajlandó?
Jaj 10-es hagyd már ezt a hülyeséget. Minden ilyen kérdéshez odaírod. Fogd már fel, hogy az anyának nem kell hozzátenni semmit. Ő természetben gondoskodik a gyerekről!
Kérdező! Ne fizetsd ki, mond azt, hogy ennek bele kell férnie abba, hogy a gyerekének vásárol. Készülj fel, hogy a büdös életben nem vesz többet semmit, de legalább belőled nem csinál hülyét.
Milyen sz.rrágó apukák vannak. Lesülne a képemről a bőr, ha ilyet tennék. A saját gyerekétől sajnálni a cipőt, vagy bármit... szégyen de komolyan.
Kifizettetni a felét pffff.
"mert egyébként tényleg kellett a gyereknek a cipő, mert nem volt neki. Ha én veszem meg a cipőt, annak viszont nem fogja kifizetni a felét"
Akkor mi a probléma? Még jól is jártál. Hiszen úgyis meg kellett volna venni, így megúsztad féláron, amúgy vehetted volna meg egyedül.
A gyereknek cipôt venni nem "rendkívüli kiadás", hanem alap szükséglet.
Hát nem tudom.
Egy gyerek havonta nem 40 ezerbe kerül. A ráeső albérleti díj/hitel, rezsi, kaja, háztartási cuccok, ruha, iskolai dolgok...
Nem gondolom, hogy apukának bele kellene halnia, hogy vesz soron kívül valamit a gyereknek. Nevelje ő a gyereket a 40 ezer forintos gyerektartással, oldja meg, hogy olyan munkája legyen, vegyen ki ő táppénzt, ha kell, mosson-fözzön a gyerekre, meg felügyeljen rá, aztán majd meglátjuk, mit szólna, ha anyuka fizethetné ki vele a dolgok felét...
17!
Nem, nem 40e a gyerek. De anyuka kap mellé még 13700 csaladipotlekot és 10e adokedvezmenyt. Az már wgyutt 63e, és nem létezik, hogy annyi önmagában nem elég a gyerekre.
Mondom ezt úgy, hogy évekig egyedülálló anya voltam nulla tartasdijjal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!