Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudtok otthon maradni 3...

Hogy tudtok otthon maradni 3 évig?

Figyelt kérdés

Kisfiam 21 hónapos, márciusban tölti be 2-t. Szeretnék otthon maradni vele 3 éves koráig, de akkor már vissza kell mennem dolgozni.

Oviköteles majd csak 2023. szeptembertől lesz. Hamarabb nem hiszem hogy bevennék arra a 2-3 hónapra. Május végéig vannak csak foglalkozások, utána nyári zárás. Nem hiszem, hogy jó lenne egy "összeszokott" csapatba kezdenie évközben.

Bölcsibe 3 évesen már nem veszik fel.

Segítségünk nincs, nem tud rá senki vigyázni.

Barátnőm meg tudta oldani, mert júliusi a fia, így a felgyülemlett szabadságokkal kihúzta szeptemberig, amikor már ovis lett a gyereke.

Nekem viszont a szabadságon kívül is még legalább 3 hónapot meg kell oldanom.

Csak az marad, hogy már idén ősztől bölcsiben kezd?

Persze örülök neki, hogy eddig is vele lehettem. Tudom, hogy külföldön 1-3 hónap otthonlét van. Csak nem értem, hogy miért folyik a csapból is, hogy 3 évig otthon lehet lenni, ha a valóságban nem lehet ezt megoldani.

2022. jan. 3. 12:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem a munkáltató engedte hogy fizetés nélkülin maradjak, áprilisi volt, augba ment volna ovibaszabim remgeteg bent volt kb 80 nap.

De sajnos vissza kellett mennem így bölcsibe ment most szeptembertől

2022. jan. 4. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!